SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-09-30 > “Mă bazez pe sprijinul tuturor”
APEL
“Mă bazez pe sprijinul tuturor”
de VALENTIN PRIBEANU, ADRIAN IOSUB
Aparut in ziua de Joi 30 Septembrie 2004
“Mă bazez pe sprijinul tuturor”• Pavel Badea doreşte să aibă linişte la echipă, pentru a putea aduce şi rezultatele mult dorite

În cadrul conferinţei de presă în care Dinel Staicu l-a numit manager general al Universităţii, Pavel Badea a dorit să ceară ajutorul tuturor celor care sunt alături de echipă, pentru a redresa situaţia în care se află gruparea “alb-albastră” în acest moment, făcând apel la sufletul mare al oltenilor. “Sper să am sprijinul domnului Staicu şi al celor implicaţi în viaţa echipei, dar şi al celor legaţi sufleteşte de această formaţie. Eu sunt de aici, familia mea este de aici şi toată viaţa mea este legată de acest oraş şi de numele Universităţii, fără de care nu aş fi ajuns ceea ce sunt astăzi. Totdeauna am pus şi voi pune preţ pe ceea ce doresc oltenii”, a spus Badea. Acesta a mai adăugat realist: “Ştiu că mulţi mă contestă, dar aşa este normal în viaţă, să nu te iubească toată lumea. Îi asigur însă pe toţi că nu vreau decât binele echipei, dar ştiu că voi fi judecat pe baza rezultatelor, pe care mi le asum. Pentru ca ele să fie pozitive, mă bazez pe sprijinul tuturor. Altfel, va fi greu să ieşim din actuala situaţie”. Noul manager general a recunoscut că şi-a dorit să revină pe banca tehnică a Universităţii, dar nu s-a gândit că lucrul acesta se va întâmpla în condiţii atât de grele şi cu responsabilităţi foarte mari. În privinţa înţelegerii dintre Badea şi Staicu, ultimul a declarat: “Mergem în continuare pe contractul de preşedinte şi avem o datorie morală să ne sprijinim. Eu unul sunt bucuros că am reuşit să-l conving să accepte să antreneze Universitatea şi vă mărturisesc că lucrul acesta nu a fost deloc uşor”.

 

Pace între jucători

Primul lucru pe care Badea a afirmat că îl va face în ceea ce priveşte echipa este legat de relaţiile inter-umane dintre fotbalişti, care în opinia lui au stat la baza rezultatelor slabe înregistrate în campionat. “Dacă nu există încredere şi înţelegere între jucători, atunci chiar că nu putem face nimic. Componenţii Universităţii trebuie să-şi recapete încrederea în ei, pentru că avem un lot valoros şi din acest punct de vedere eu sunt optimist”, a spus Badea.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri