SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-05 > Pasiune pentru “Ştiinţa”
Patimă
Pasiune pentru “Ştiinţa”
de MARIUS JIANU
Aparut in ziua de Vineri 05 Noiembrie 2004
Pasiune pentru “Ştiinţa”• În ciuda rezultatelor slabe ale “alb-albaştrilor” din turul campionatului Diviziei A, dragostea pentru singura echipă olteană din primul eşalon nu s-a stins în sufletele adevăraţilor ei suporteri. Patronul unui bar din Râmnicu Vâlcea, Dorel Bulacu (foto), a luat decizia să deschidă în incinta acestuia primul fan-club Universitatea Craiova din Vâlcea.

În ciuda rezultatelor slabe ale “alb-albaştrilor” din turul campionatului Diviziei A, dragostea pentru singura echipă olteană din primul eşalon nu s-a stins în sufletele adevăraţilor ei suporteri. Patronul unui bar din Râmnicu Vâlcea, Dorel Bulacu (foto), a luat decizia să deschidă în incinta acestuia primul fan-club Universitatea Craiova din Vâlcea. Localul va purta numele celei mai iubite echipe din Oltenia, hotărârea fiind dictată, evident, de dragostea lui Dorel pentru culorile alb-albastre şi de faptul că mulţi vâlceni sunt suporteri ai “Ştiinţei”. “Fotbalul mi-a plăcut mereu. Sunt implicat şi în susţinerea echipei FCM Râmnicu Vâlcea, încă de la înfiinţare. I-am sponsorizat mereu şi nu am motive să renunţ, deocamdată. Acum doi ani îmi făcusem chiar o echipă în campionatul judeţean. Luasem toţi «bătrânii», pe Carabageac, Pistriţu, Nicolae Marin, Zidaru, Gicu Deaconescu şi alţii. A fost o perioadă extraordinară. Toţi jucau de plăcere şi ajunsesem pe locul I. Acum m-am decis să fac acest fan-club şi pentru iubitorii Universităţii. Începutul a fost mai greu, pentru că nu aveam prea multe materiale promoţionale. Într-o săptămână, însă, am strâns de la prieteni fanioane de când oltenaşii noştri evoluau în cupele europene şi un steag al echipei cu semnături de la jucători. Cred că o să fie un club solicitat. Nici nu i-am dat drumul, şi au venit oamenii să mă întrebe dacă e pe bază de înscriere, cât e cotizaţia. Dacă echipa o să se redreseze, bănuiesc că aici o să fie o adevărată nebunie şi mulţi dintre membri vor veni la Craiova să încurajeze «Ştiinţa»”, a declarat Dorel Bulacu.

 

Analiza jocurilor

Pe lângă postere cu “Craiova Maxima” şi diverse materiale promoţionale din diferite perioade ale grupării oltene, Dorel Bulacu şi-a pus în gând să instaleze în club şi un videoproiector, pe care să ruleze înregistrări cu meciurile echipei. “La noi pe o fază de joc se poate discuta o săptămână. Aşa că de ce să nu le dau oamenilor posibilitatea să revadă un meci controversat sau unul de care-şi aduc mereu aminte cu plăcere?”, spune Bulacu. Deschiderea oficială a clubului, la care Dorel Bulacu vrea să aducă şi câteva dintre fostele glorii ale “Ştiinţei”, cum ar fi Lambru, Teo Ţarălungă, Aurică Beldeanu, Costică Donose sau Titel Treschin, este programată pentru duminică, 7 noiembrie.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri