SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-04 > VOCEA CITITORULUI
VOCEA CITITORULUI
Aparut in ziua de Joi 04 Noiembrie 2004

Emil Călinescu: “Când îl văd pe acest personaj pe nume Mihai Stoica, majoritatea microbiştilor din ţară au o senzaţie de vomă. Culmea este că, printre ei, se află şi suporteri stelişti, care vor de la preşedintele lor să facă şi altceva în afară de urări de bine de la Borcea, Rapid şi Dinamo. Nu pentru că asemenea urări nu ar fi meritate. Dimpotrivă. Dar asta e treaba galeriei şi, dacă vreţi un astfel de preşedinte, puneţi-l pe şeful de galerie preşedinte la club. Propun, pe această cale, ca preşedinte la Rapid să fie instalat Gigi Corsicanu, la Dinamo – Elias Bucurică, iar la Steaua să rămână MM Stoica. Apropo: de unde vine prescurtarea de MM? Prima dată m-am gândit că primul «m» este o înjurătură, dar al doilea ce e? Să fie vorba de o vorbă de dulce contra lui Mutu (m..e Mutu)? Nu, pentru că aşa i se zice demult. Cu speranţa că Gigi Becali va scăpa de acest preş (a se citi, pur şi simplu, preş, care nu este prescurtarea cuvântului preşedinte; doar un preş al tuturor: al lui Becali, al suporterilor etc.). Dacă Becali se ceartă mâine cu Iliescu, vom auzi din partea domnului Stoica «m..e Iliescu»?
P.S.: Domnule Stoica, spuneţi-mi cum e cu cina celor de la Rapid? V-au luat mâncarea din faţă? V-au lăsat nemâncat? Nu-i nimic, e destulă cină pentru o persoană ca dumneavoastră!
P.P.S.: Mihai Stoica a fost o zi preşedinte la Rapid. Cum o fi fost preşedinte la o echipă pe care a avut şi va avea mereu boală?”

Marius DrăncuŞ: “Două meciuri a câştigat şi acum a prins curaj. A bătut pe Dinamo II şi Rapid (e clar despre cine vorbesc) şi crede că a luat pe Dumnezeu de picioare! Până acum voia să-l bage presa în seamă, iar în prezent ameninţă din nou cu silenzio stampa. Poate că are şi el dreptate, o fi supărat pe ziarişti, dar cu noi, suporterii, ce are?! Din presă aflăm şi noi ce se mai întâmplă la echipa asta. Când îl laudă, îi place, dar când îl critică, se supără. Dacă aceia care scriu în ziar mai deformează, la interviurile televizate nu se poate schimba nimic. Aşa că mai bine s-ar gândi de două ori când spune ceva, pentru că de multe ori greşeşte


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri