SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-04 > Vrea la Manchester United
CONFERINŢĂ
Vrea la Manchester United
de CĂTĂLIN NICOLA
Aparut in ziua de Joi 04 Noiembrie 2004
Vrea la Manchester United• Aceasta este destinaţia care i-ar conveni lui Jeremie Njock în caz că se va despărţi de Universitatea Craiova

La solicitarea unui fan, Njock le-a oferit tuturor suporterilor Universităţii un autograf. Aceştia l-au putut vedea prin intermediul camerei web

 

 

Înghesuială mare, ieri, la conferinţa “on-line” organizată de directorul de marketing de la FC Universitatea, Camelia Stancu, care l-a avut ca invitat pe cel mai productiv fotbalist de la “Ştiinţa”, Jeremie Njock. Camerunezul a făcut faţă cu brio, timp de o oră, avalanşei de întrebări venite din partea fanilor, care au fost curioşi să ştie chiar de la “Uriaş” cum a fost posibil ca el să se accidenteze la duşuri şi să lase echipa la greu, înaintea partidei cu “Poli” AEK Timişoara. Suporterii s-au interesat şi de următoarea destinaţie spre care s-ar putea îndrepta Njock după ce se va despărţi de Universitatea: “Mi-ar place să evoluez în Anglia sau Franţa. Dacă o să joc din ce în ce mai bine la Craiova, aş prefera să îmbrac tricoul celor de la Manchester United, echipă pe care o simpatizez de mic”, a spus Njock în timpul conferinţei. Mirel Rădoi, de la Steaua, este, în opinia purtătorului tricoului cu numărul şapte de la Universitatea, cel mai periculos adversar întâlnit în campionatul intern. Njock s-a referit, pe durata conferinţei, la câţiva coechipieri de-ai lui: “Regret plecarea lui Rubenilson de la Universitatea. Mă înţelegeam bine cu el, atât pe teren, cât şi în afara lui. Eram colegi de cameră, iar de când el a părăsit Craiova, locuiesc singur în cameră. Borbely e un atacant valoros, dar trebuie să fie mai calm în faţa porţii. Moţi e un tânăr de perspectivă, care va ajunge departe. Ionuţ Luţu este cel mai tehnic fotbalist din campionatul intern”.

 

Rednic, cauza întârzierii

 

Jeremie Njock a fost întrebat de suporteri de ce a întârziat la pregătirea din vară şi a ajuns la Universitatea tocmai înaintea partidei cu CFR Cluj. “Simţeam că nu sunt dorit la echipă de fostul antrenor, Mircea Rednic, şi, din cauza lui, am vrut să părăsesc «Ştiinţa» pentru o altă formaţie din Europa. Acum mă felicit că m-am întors în Craiova, suntem pe un drum bun, chiar dacă poziţia în clasament nu spune acest lucru” - aşa şi-a explicat camerunezul întârzierea. “Puriul” i-a băgat beţe în roate lui Njock în vara lui 2003, când fotbalistul s-a aflat pentru câteva zile în cantonamentul de la Pro Rapid, de unde a fost “suflat” de Dinel Staicu.

 

Betina, la meciul contra “câinilor”

Soţia camerunezului Jeremie Njock, Betina, va fi prezentă în tribunele stadionului “Ion Oblemenco” pe 21 noiembrie, când Universitatea va întâlni formaţia Dinamo Bucureşti. Betina i-a purtat noroc “Uriaşului” de câte ori a asistat pe viu la meciurile “Ştiinţei”. Atacantul Universităţii are deja pregătit un tricou special pentru soţia sa, iar dacă va reuşi să înscrie îl va arăta camerelor de luat vederi.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri