SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-03 > ŞTIRI UNIVERSITATEA
ŞTIRI UNIVERSITATEA
Aparut in ziua de Miercuri 03 Noiembrie 2004
ŞTIRI UNIVERSITATEA• Jeremie, în dialog cu suporterii
• Cel mai în formă jucător din lotul Universităţii, Jeremie Njock (foto), va fi prezent astăzi, de la ora 13, la invitaţia directorului de marketing Camelia Stancu, la sediul clubului, pentru a dialoga cu fanii “Ştiinţei” prin intermediul internetului. Cei care vor să-i pună întrebări camerunezului trebuie să aibă un cont la Yahoo! Messenger şi să folosească I.D.-ul “fcuniversitatea”. (C. N.)

Din zece au rămas şase

Atunci când a anunţat că renunţă la a mai finanţa Universitatea, Dinel Staicu a mai afirmat că deţinea dezlegările a zece jucători din lotul “alb-albastru”, pe care îi va vinde în momentul când nu va mai fi patronul grupării din Bănie. Dacă momentan nu se ştie când Staicu va renunţa la echipă, în schimb s-a aflat că din cei zece au mai rămas doar şase, şi anume: Guso, Bundea, Pleşan, Daouda, Moţi şi Njock. (V. P.)

Au început reparaţiile

Suporterii Rapidului au lăsat urme pe stadionul “Ion Oblemenco”, în sectorul de tribună rezervat oaspeţilor sute de scaune fiind efectiv distruse. Acestea au fost cele mai mari pagube produse în ultimul timp pe arena din Bănie de o galerie. Începând de ieri, au demarat lucrările de înlocuire a scaunelor rupte, deşi clubul giuleştean nu a achitat încă suma necesară reparaţiei. În acest sens, o parte din scaune vor fi înlocuite cu unele din stocul de rezervă. (A. I.)

Amical pentru “satelit”

Liderul seriei a cincea a Diviziei C, Universitatea II, nu va evolua în campionat la finalul acestei săptămâni. În această situaţie, oficialii clubului au hotărât ca “satelitul” grupării “alb-albastre” să dispute un amical vineri, pe stadionul din Valea Roşie, în compania colegei de serie, Ştiinţa CFR, formaţie care va “sta” şi ea în etapa a zecea. Jocul se va disputa cu începere de la ora 11.00. (A. I.)


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri