SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-03 > “Ne-am cam săturat de locul doi şi vrem să privim de sus în jos!”
PANDURII TG. JIU
“Ne-am cam săturat de locul doi şi vrem să privim de sus în jos!”
de MONALISA POPESCU
Aparut in ziua de Miercuri 03 Noiembrie 2004
“Ne-am cam săturat de locul doi şi vrem să privim de sus în jos!”• Conştient că FC Sibiu este un adversar periculos, căpitanul Sorin Vintilescu consideră, totuşi, că a venit timpul ca echipa lui să treacă şi pe locul I în clasament

Vintilescu (dreapta) spune că s-a săturat de locul doi pe care Pandurii îl ocupă momentan

 

 

Cel mai bun jucător al seriei a doua şi al echipei lui Emil Săndoi în sezonul precedent, Sorin Vintilescu, continuă ascensiunea şi în acest an. Până acum, căpitanul gorjenilor este şi golgeterul echipei şi ocupă locul doi în clasamentul celor mai buni marcatori ai seriei a doua. În perspectiva apropiatului derbi de sâmbătă, Vintilescu este optimist şi crede că a sosit momentul ca “pandurii” să mai privească în clasament şi de sus în jos.
Rep.: Este Pandurii principala candidată la promovare în acest moment?
Sorin Vintilescu:
Ţinând cont de rezultatele pe care le-a înregistrat Petrolul în ultimele etape eu zic că da, suntem principalii candidaţi la promovare. Eu gruparea din Otopeni nu o iau în calcul. Locul trei pe care se află este un accident.
Despre FC Sibiu ce părere ai?
Este o formaţie de luat în seamă.
Care crezi că e diferenţa dintre gruparea din Otopeni şi cea din Sibiu?
Pe sibieni îi judec după rezultate, în timp ce pe jucătorii grupării din Otopeni i-am întâlnit de două ori, într-un joc amical şi unul oficial, şi nu ne-au pus probleme niciodată. În campionat eu zic că nu am câştigat din cauza condiţiilor meteo. Am jucat pe o căldură insuportabilă, am întâlnit o echipă care juca acasă şi a evoluat tot meciul să nu ia gol, fotbaliştii acesteia erau fericiţi cu 0-0. La sfârşitul meciului ei erau fericiţi şi noi trişti.
Meciul de la Sibiu este pe placul vostru, ei sunt obligaţi să atace, fiind gazde, lucru care vă convine...
Partida de la Sibiu creează o mare tensiune în rândurile noastre. Dacă ei câştigă, va fi o presiune pe umerii noştri, fiindcă, dacă vom pierde, vom pierde momentan şi contactul cu ei, deoarece se distanţează la cinci puncte şi e cam mult. E o presiune şi pe ei, că joacă acasă, dar şi pe noi, fiindcă în cazul unui eşec le cam pierdem pulsul. Nu ne mai simt răsuflarea în ceafă şi vor juca şi mai relaxat ca până acum.
O să vă inspire şi de această dată liniştea în joc a lui Crăciunescu şi Bogoi, la fel ca în meciul cu Petrolul?
Liniştea lui Crăciunescu şi Bogoi contează foarte mult în teren. Sunt jucători care nu bubuie mingea, tot timpul ies cu pasă şi cred că şi pe adversari îi atinge puţin la psihic calmul ăsta în joc şi faptul că simulează de multe ori că degajează şi ies cu mingea la picior. Dacă s-ar face o statistică a posesiei, cred că în fiecare meci avut în peste 60 la sută din timp mingea la noi. Una e să alergi să primeşti balonul şi alta e să alergi după minge.
FC Sibiu va fi mai periculoasă în retur dacă se întăreşte cu jucători cu experienţă?
Nu ştiu ce va fi în retur. Eu spun că sunt periculoşi acum pentru că ei sunt pe primul loc, iar noi ne-am săturat de locul doi şi a cam venit timpul să trecem noi pe primul loc, că de un an şi zece etape suntem tot pe locul doi. Eu unul m-am cam plictisit de locul ăsta. Vreau să mai privesc şi de sus în jos, nu numai de jos în sus.

 

Deplasare masivă de suporteri la Sibiu

Pentru jocul de la Sibiu, din week-end, galeria “Durii” anunţă un spectacol deosebit. Alături de membrii constanţi ai galeriei, se vor mai deplasa la Sibiu câteva sute de suporteri, cu autocare puse la dispoziţie de clubul gorjean, cu sprijinul unor sponsori locali. Întrebat dacă la Sibiu, unde vor fi probabil peste 10.000 de spectatori împotriva echipei gorjene, nu va fi o presiune în plus pentru echipă, Vintilescu a recunoscut că acest lucru ar putea fi un handicap pentru colegii săi: “Noi nu am fost obişnuiţi decât să avem 10.000 de spectatori care să fie cu noi. N-am avut niciodată atâţia oameni împotriva noastră. Să sperăm că vom face abstracţie de ce va fi în tribune şi ne vom vedea de jocul nostru.”


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri