SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-03 > “Plec dacă pleacă jucătorii valoroşi!”
“Plec dacă pleacă jucătorii valoroşi!”
de VALENTIN PRIBEANU
Aparut in ziua de Miercuri 03 Noiembrie 2004
“Plec dacă pleacă jucătorii valoroşi!”• Iritat de anumite zvonuri din presă, care în opinia sa sunt tendenţioase, Pavel Badea a ţinut să le infirme

Pentru a lămuri situaţia cel puţin în ceea ce-l priveşte şi a detensiona o nouă stare de iritare care ar putea să strice atmosfera în sânul echipei, managerul general al Universităţii, Pavel Badea, a ţinut ieri să explice cum stă povestea cu eventuala sa demisie. “Faptul că am avut după partida cu Dinamo II un moment de slăbiciune omenească, normală în condiţiile de tensiune în care am lucrat la Universitatea, şi am afirmat că demisionez le-a aprins unora, care, evident, nu doresc să fie linişte la echipă, imaginaţia. Ei practic trăiesc şi se hrănesc cu scandaluri. Este adevărat, am făcut greşeala să discut cu doi ziarişti într-un local din Craiova şi le-am spus ce declar şi acum. Voi părăsi echipa numai dacă vor pleca jucătorii valoroşi, adică dacă domnul Staicu se va retrage de la conducerea echipei şi va lua cu el şi o parte dintre jucători. Nu ştiu când şi dacă se va întâmpla aşa, deci nu aveam cum să afirm cu exactitate când voi părăsi echipa. Asta este, unii din presa locală nu ştiu decât să răstălmăcească vorbele şi îi înţeleg pe cei care nu mai doreau să acorde interviuri. Acum, la greu, mi-am dat şi eu seama cine este cu adevărat alături de echipă”, a declarat managerul general. Acesta a mai explicat că decizia sa se leagă strict de dorinţa de a face performanţă la clubul care l-a consacrat: “Am o mentalitate de învingător şi nu îmi pot permite să fac performanţă dacă la echipă nu vor mai fi jucători valoroşi. Sper din tot sufletul să nu se ajungă până acolo. Ne aşteaptă partide dificile şi trebuie să ne concentrăm pe cea de la Alba-Iulia, unde dacă vom obţine un rezultat pozitiv putem să ne gândim la o iarnă liniştită din punct de vedere al poziţiei în clasament”.

 

“Nu am nimic cu nimeni”

 

S-a mai afirmat că hotărârea lui Badea de a părăsi Universitatea se leagă de zvonul că ar exista posibilitatea ca patron să devină Adrian Mititelu, lucru infirmat de managerul “Ştiinţei”. “Păi, pe mine Adrian Mititelu m-a adus de două ori la Universitatea, o dată ca jucător, apoi ca antrenor. Cei care au afirmat că am ceva cu el nu spun adevărul şi vor probabil doar să inventeze un alt scandal. Nu am nimic nici cu el, nici cu George Ilinca, nici cu primăria sau cu cine o să preia formaţia. Important este să nu părăsească echipa cinci-şase jucători care sunt indispensabili în acest moment Universităţii”, a afirmat Badea.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri