SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-01 > ŞTIRI UNIVERSITATEA
ŞTIRI UNIVERSITATEA
Aparut in ziua de Duminica 31 Octombrie 2004

Dinel Staicu nu renunţă

 

În ultima perioadă au circulat tot felul de zvonuri cum că actualul patron ar părăsi Universitatea, este adevărat, alimentate uneori chiar de declaraţiile lui Dinel Staicu, care, supărat că nu este ajutat de nimeni, a afirmat în mai multe rânduri că este dispus să părăsească echipa. Modul în care s-au comportat suporterii la derby-ul cu Rapid, precum şi evoluţia “alb-albaştrilor” l-au făcut pe acesta să se răzgândească. Astfel, Staicu a afirmat într-un cerc de prieteni că, în proporţie de 90 la sută, nu va părăsi “Ştiinţa” până în vară, lucru extrem de important pentru liniştea Universităţii. Rămâne de văzut dacă “alb-albaştrii” vor saluta această hotărâre printr-o serie de rezultate care să scoată echipa din actualul impas. (V. P.)

 

Un singur antrenament

După victoria împotriva rapidiştilor, “alb-albaştrii” au primit o binemeritată zi de repaus. Managerul general, Pavel Badea, şi-a chemat elevii, astăzi, la ora 14.30, la cantonamentul din Lunca Jiului, urmând ca de la ora 15 aceştia să susţină singurul antrenament al zilei. (A. I.)

Mihăiţă Pleşan, la a treia abatere

Mijlocaşul Universităţii, Mihăiţă Pleşan, a fost sancţionat în partida cu giuleştenii pentru a treia oară cu cartonaş roşu în acest campionat. Dacă după primele două cartonaşe roşii Pleşan a primit doar câte o etapă de suspendare, de data aceasta va fi considerat recidivist şi riscă să “stea” cel puţin două etape. În aceste condiţii, mijlocaşul “alb-albaştrilor” va lipsi din formula de start a echipei atât la importanta partidă de la Alba Iulia, cât şi din turul sferturilor de finală ale Cupei României. În cazul unei sancţiuni disciplinare mai severe, el nu va fi în teren la partida cu rivalii de la Dinamo. (C. N.)

 

“Alb-albaştrii” au continuat “meleul” din teren la discotecă

După victoria în faţa Rapidului, componenţii Universităţii s-au dus într-un local craiovean pentru a sărbători, după care majoritatea au plecat acasă. O parte dintre ei s-au hotărât să continue, mergând la o cunoscută discotecă din Craiova, “East 17”. Printre aceştia s-au aflat Vigariu, Borbely, Pleşan, M. Iordache, Bundea, Murgan şi directorul sportiv Ovidiu Costeşin. “La un moment dat, Vigariu a fost la toaletă şi când s-a întors a călcat din greşeală pe picior o fată aflată într-un grup la o masă vecină. Şi-a cerut scuze, toţi au înţeles acest lucru, în afară de prietenul acesteia, care a vrut să-i pună piedică lui Vigariu, dar a căzut, alunecând pe gresie. Crezând că acesta a fost lovit de fotbalistul Universităţii, prietenii s-au ridicat, la fel făcând şi colegii jucătorului. Nimeni nu a fost lovit, conflictul fiind aplanat de intervenţia body-guarzilor, care l-au dus pe prietenul fetei, căruia i se spune Biţă, în afara discotecii”, ne-a declarat unul dintre jucătorii “Ştiinţei”, care a fost prezent la faţa locului, dar care a dorit să-şi păstreze anonimatul. (V. P.)


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri