SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-01 > Universitatea - Rapid 2-0 Conferinţă
Universitatea - Rapid 2-0 Conferinţă
Aparut in ziua de Duminica 31 Octombrie 2004

Declaraţii

 

Eugen Neagoe:
“Cred că am dovedit că Universitatea Craiova încă reprezintă o forţă în fotbalul românesc. A fost o partidă cu o încărcătură foarte mare, având în vedere că întâlneam Rapidul, o echipă puternică a Diviziei A. Dacă tratam toate meciurile de până acum ca pe cel cu Rapid, ne aflam pe locul patru în clasament.”

Dinu Gheorghe:
“Marian Salomir a fost al doisprezecelea jucător pentru Universitatea. Dacă beneficiam de un arbitraj corect, am fi învins la Craiova.”

Robert IlyeŞ:
“Tentativa lui Salomir de a-i da cartonaş roşu lui Bădoi pentru simulare ridică mari semne de întrebare.”

Sorin Frunză:
“Am început să ne dăm drumul la joc. La acest meci am beneficiat de sprijinul suporterilor, pe care-i aştept în număr la fel de mare şi la următoarele partide ale Universităţii. Aveam nevoie de această victorie pentru moralul nostru.”

Bogdan BuhuŞ:
“Sunt bucuros pentru victorie. Ce alt cadou mai frumos puteam să primesc de ziua mea, decât o victorie împotriva Rapidului? Mă simt bine pe ambele laturi ale terenului, unde decide «Bădiţă», acolo evoluez.”

Ionuţ Stancu:
“Tot timpul am avut probleme cu echipele din subsolul clasamentului. «Ştiinţa» a jucat bine şi, pe fondul unor greşeli de marcaj din partea noastră, a reuşit să înscrie de două ori.”

 

Conferinţă

 

Răzvan Lucescu:
“A fost un meci foarte bun pentru Rapid până la faza din minutul 65. Am avut două situaţii mari de gol, dar nu am reuşit să le fructificăm. Eliminarea lui Maftei a fost o lovitură grea pentru noi. Nu comentez arbitrajul, dar aşa ceva nu se poate. Era roşu clar la fundaşul craiovean, dar centralul a dat alte două roşii. Dacă nu era această fază, poate jocul se termina egal sau cine ştie?”

Pavel Badea:
“A fost un meci dificil şi chiar dacă am câştigat este în continuare un moment greu pentru Universitatea. Avem jocuri dificile, cu Apullum Alba Iulia şi cu Dinamo. Am avut în plus astăzi (n.r., sâmbătă) faţă de Rapid dăruire, pragmatism şi agresivitate. În partida cu Timişoara nu am avut angajamentul necesar să câştigăm, dar astăzi (n. r., sâmbătă) dăruirea a fost mai presus decât oboseala pe care jucătorii au acumulat-o şi această victorie este un mare pas înainte. Şi de această dată Njock s-a dovedit inspirat şi sunt de părere că este un jucător exponenţial pentru echipa noastră. Face culoare pentru cei din linia a doua şi în primul rând marchează, calitate care a lipsit Universităţii atâta timp cât Njock nu a fost la echipă.”


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri