SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-27 > VOCEA CITITORULUI
VOCEA CITITORULUI
Aparut in ziua de Miercuri 27 Octombrie 2004

Ionuţ Atercu: “În urmă cu câteva zile, vă trimiteam un mail în care spuneam că-mi pare bine că revine Baştină. Tot atunci opinam că, dacă nu e refăcut complet, nu văd de ce ar trebui să joace la Bistriţa. În momentul de faţă, deşi cu părere de rău, constat că am avut dreptate. Pentru mine este clar că Baştină a fost forţat şi i s-a întâmplat ce i s-a întâmplat. Problema poate fi privită din două puncte de vedere. Unul al jucătorului, care, dacă nu a spus că nu e refăcut complet, a greşit enorm şi s-a jucat practic cu viitorul lui, pentru că nu văd cine îl mai plăteşte din iarnă, când a stat un tur întreg. Cel de-al doilea, al antrenorului, care, dacă a ştiut că fotbalistul nu e sută la sută recuperat şi l-a introdus în teren, a greşit la rândul lui foarte mult. Poţi forţa o victorie, dar nu cariera unui om. Pentru mine este clar că Baştină nu va mai face mulţi purici la Craiova. Până la urmă, are şi Staicu dreptate. De ce să plătească degeaba un jucător?”.

DragoŞ Ioncică: “Meciul cu Dinamo II, din Cupa României, este hotărâtor pentru Craiova. Această competiţie este singura şansă de a salva un tur de campionat dezastruos. Când mă uit în clasament, sincer, îmi vine rău. Nu ştiu ce trebuie să le facă Badea jucătorilor, dar trebuie să batem mâine (n. r. – astăzi) javrele din Bucureşti. Ce dacă joacă mai mulţi fotbalişti din lotul mare al lui Dinamo? Ce, asta înseamnă că sunt mai buni ca noi?! Şi de la Craiova au evoluat în «C» şi nu s-a întâmplat mare lucru. Dacă Armata intra speriată pe teren, mai obţinea un egal cu satelitul juveţilor? Noi zicem că murim de gât cu Dinamo şi ne e frică de Dinamo II?!”

Daniel Preoţescu: “Vreau să urez succes băieţilor în meciul din Cupa României. Au fost certaţi prea des în ultima vreme. De un timp au început să spună că le e frică să joace în faţa propriilor suporteri. Poate chiar aşa o fi! Cum meciul cu Dinamo II e important, să-i încurajăm şi să le fim alături. După aceea vom vedea ce se va întâmpla. Dacă tot stăm să analizăm ce nu merge şi să îi blamăm, ne prinde sfârşitul turului în subsolul clasamentului. Mi-e greu să cred că lor nu le pasă de poziţia pe care o are echipa. Uşor-uşor, eu zic că îşi vor reveni. Hai Craiova!”


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri