SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-27 > INFO SPORT
INFO SPORT
Aparut in ziua de Miercuri 27 Octombrie 2004

Cursuri pentru arbitri la AJF Gorj

Comisia Judeţeană de Arbitri Gorj organizează, în luna noiembrie, un nou curs pentru tinerii care doresc să devină arbitri de fotbal. În fiecare din ultimii patru ani s-au desfăşurat astfel de cursuri, lotul de cavaleri ai fluierului fiind întinerit substanţial. Sunt aşteptaţi să se înscrie tineri cu vârsta cuprinsă între 16 şi 20 de ani, având înălţimea de peste 1,75 metri la băieţi şi peste 1,65 la fete, apţi din punct de vedere medical şi fără cazier judiciar. Cererile şi dosarele se vor depune la Compartimentul Evaluare-Promovare din cadrul CJA Gorj sau la secretariatul AJF Gorj până la data de 15 noiembrie. (M. P.)

 

Oltchim Rm. Vâlcea a învins la Buzău

Luni seara, Oltchim a învins la Buzău, cu 43-41, pe Astral Poşta Câlnău, într-un meci de verificare. Cele două echipe au fost preocupate doar de atac, neglijând defensiva, fapt care a dus la marcarea unui număr foarte mare de goluri. “Avem nota nouă la atac, dar patru la apărare. Fetele noastre au făcut şi spectacol, au reuşit şi câteva aeriene şi piruete la aruncările de la şapte metri. În mare formă este Nechita”, a declarat vicele grupării vâlcene, Petre Berbecaru. Ieri-dimineaţă, Astral şi Oltchim s-au mai înfruntat o dată, iar aseară echipa vâlceană a jucat cu Rapid. Aflată momentan pe locul doi în clasamentul Ligii Naţionale, formaţia Oltchim va întâlni pe 28 octombrie, la Rm. Vâlcea, gruparea Selmont Baia Mare. (A. G.)

 

Chiriţă depistată pozitiv

Atleta Rodica Chiriţă a fost depistată pozitiv în urma unui control antidoping efectuat după participarea la Campionatele Naţionale de seniori ale României. Substanţa cu care atleta legitimată la CSM Craiova a fost depistată pozitiv este stanozolol. Sportiva născută în Bucureşti va fi suspendată, în conformitate cu legile internaţionale la care FRA a aderat, pe o perioadă de doi ani. Deşi testul a fost făcut pe 8 august, după participarea în probele de 5.000 şi 10.000 de metri la CN, oficialii bucureşteni au decis suspendarea atletei numai după ce proba B a confirmat rezultatul iniţial, tot apoi anunţându-se şi substanţa incriminată. Testul antidoping a fost comandat de FRA şi a fost efectuat de către Laboratorul Naţional Antidoping de la Bucureşti. (A. V.)


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri