SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-26 > VOCEA CITITORULUI
VOCEA CITITORULUI
Aparut in ziua de Marti 26 Octombrie 2004

Mirel Cănescu: “Chiar am ajuns să ne batjocorească Gloria? Asta e de râsul lumii. Ne merităm soarta. Suntem aici pentru că suntem incapabili. Ce este acum în sufletul jucătorilor care au adus glorie echipei? Durere. Mă doare şi pe mine sufletul să văd echipa cum se afundă în nisipurile mişcătoare. Dacă nu se face ceva cât mai repede, vom ajunge la matineu. Nici măcar antrenorul Dinel Staicu nu va mai salva corabia. Şi chiar aşa, cum e posibil să auzi patronul când spune că va antrena el echipa? În primul rând patronul să dea bani fotbaliştilor, să-i stimuleze cu prime cât mai mari, pentru că doar aşa va salva echipa. Iar în ceea ce priveşte atitudinea patronului faţă de bannerele afişate de galerie, eu zic că ar fi bine să o lase mai moale. În ritmul ăsta, o să ajungă să aibă parte de un tratament asemănător cu cel care i s-a aplicat lui Neţoiu. Şi aşa nu e prea departe. Acum e momentul să stea în umbră şi să-şi arate calităţile de conducător, pentru că altfel e posibil ca afacerea Universitatea să-i devină falimentară”.

Alexandru Hirea: “Am observat că în ultimul timp primiţi cam multe mesaje prin care suporterii critică echipa. Este adevărat, nici eu nu pot să mă mândresc cu rezultatele din ultimul timp ale Universităţii, dar parcă nici să-i desfiinţăm acum pe jucători nu e bine. Mă bucur că acordaţi o aşa mare atenţie părerii cititorilor, dar cred că vă puteţi folosi de această rubrică pentru a mobiliza suporterii. Ştiu că aceia care vă scriu sunt la fel ca şi mine suporteri şi cititori fideli ai ESO. Acum este momentul ca voi, ziariştii, să interveniţi şi să aduceţi suporterii lângă echipă”.

Nicu CreŢulescu: “Vine meciul cu Dinamo II. Vrem să ştim şi noi dacă clubul pune la dispoziţia suporterilor microbuze pentru a merge la Piteşti. Noi, membrii «Peluzei Sud», am fost, suntem şi vom fi mereu alături de echipă, chiar dacă acum nu joacă mai nimic. Speranţa moare ultima, iar Cupa este speranţa noastră. Avem dreptul să sperăm şi să visăm până în ultimul moment. Dacă Staicu nu ne ajută cu transportul, noi tot vom merge să ne încurajăm echipa”.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri