SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-26 > Revine “Uriaşul”
Revine “Uriaşul”
de ADRIAN IOSUB
Aparut in ziua de Marti 26 Octombrie 2004
Revine “Uriaşul”• Jeremie Njock are şanse mari să se afle în primul “unsprezece” al Universităţii în partida cu Dinamo II, din Cupă

Suporterii olteni au motive de bucurie, deoarece Jeremie Njock (dreapta) pare refăcut pentru meciul de Cupă cu Dinamo II

 

Pe o căldură nefirească pentru jumătatea lunii octombrie, “alb-albaştrii” s-au pregătit pe stadionul “Tineretului”, ieri, de la ora 15.30. Mult mai supăraţi decât jucătorii au sosit la şedinţa de pregătire tehnicienii, care sunt conştienţi că de rezultatul partidei de mâine depinde în mare măsură cariera lor. La antrenamentul de ieri, managerul Pavel Badea i-a avut la dispoziţie pe Guso, Bănică, Tătaru, Jovanovic, Daouda, M. Iordache, Dobre, Moţi, Murgan, Preda, Hoban, Buhuş, Luţu, Bundea, Feleagă, I. Iordache, Pleşan, Frunză, Vigariu, M. Ilie, Borbely şi Njock. La antrenamentul care a durat o oră şi jumătate, managerul Pavel Badea a dorit ca elevii săi să fie cei mai buni prieteni ai mingii. După obişnuita încălzire, fotbaliştii au fost împărţiţi în trei grupe, urmând o miuţă pe teren redus, “şase contra şase”. Îmbucurătoare este revenirea camerunezului Njock, cel mai în formă atacant al Universităţii în prezent. Acesta s-a pregătit normal şi va fi mai mult ca sigur folosit în partida de mâine, din optimile Cupei României, cu Dinamo II. Atmosfera în sânul lotului părea destul de încordată, fapt explicabil, după ultimele rezultate negative din campionat. Totuşi, jucătorii erau decişi să dea totul la şedinţa de pregătire, pentru a atinge un vârf de formă în meciul de Cupă de mâine. Singurul care s-a antrenat separat a fost Murgan, acesta încă resimţindu-se în urma accidentării suferite în partida cu Gloria Bistriţa. Un alt absent de la pregătire a fost Baştină, care a fost totuşi prezent la antrenament, dar în calitate de spectator, accidentarea sa fiind serioasă.

 

Asistenţă la antrenament

În ciuda rezultatelor slabe ale “Ştiinţei” şi a căldurii, la antrenamentul de ieri al Universităţii au fost prezenţi, ca de obicei, şi suporteri ai “Ştiinţei”, care s-au comportat civilizat, lăsându-i pe “alb-albaştri” să se pregătească în linişte. Cu toate acestea, fanii grupării din Bănie nu s-au putut abţine să nu pună la finalul antrenamentului câteva întrebări de genul: “Chiar vreţi să nu supăraţi pe nimeni?” sau “Când mai batem şi noi pe cineva în sezonul ăsta?”.

 

Se devansează meciul?

Partida dintre Universitatea şi Rapid, de sâmbătă, este programată să se dispute de la ora 20.15. Oficialii clubului oltean au făcut însă o cerere prin care solicitau ca ora de începere a partidei să fie 15.00. Această doleanţă a fost formulată din cauza problemelor la nocturna stadionului “Ion Oblemenco”, apărute la partida cu Poli AEK, atunci când mai multe becuri s-au ars şi luminozitatea a scăzut considerabil. Până ieri seară, poziţia Rapidului a fost aceea că nu este de acord cu devansarea cu câteva ore a partidei.

 

Ultima şedinţă de pregătire

Universitatea va susţine astăzi, de la ora 10.00, pe stadionul “Tineretului”, un ultim antrenament înainte de partida de mâine, cu Dinamo II, din optimile Cupei României. Imediat după aceea, “alb-albaştrii” vor lua masa la cantonamentul din Lunca Jiului, iar apoi vor pleca spre Piteşti, locul de desfăşurare a partidei. Delegaţia Universităţii va fi cazată la hotelul “Yaky”. (A. I.)


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri