SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-24 > Jucătorii celor două echipe au ucis fotbalul
Building Tr. Severin - Juventus Bucureşti 0 – 0
Jucătorii celor două echipe au ucis fotbalul
de MIRCEA OGLINDOIU
Aparut in ziua de Duminica 24 Octombrie 2004
Jucătorii celor două echipe au ucis fotbalul• După o prestaţie foarte slabă, “constructorii” soţilor Giuca au ajuns la un îngrijorător - 6 în clasamentul adevărului

Fotbaliştii Buildingului (stânga) n-au mai câştigat un meci de cinci etape, înregistrând trei înfrângeri şi două egaluri

 

 

 BUILDING TR. SEVERIN (0) - (0) JUVENTUS BUCUREŞTI

 

Stadion: “Municipal”, Dr. Tr. Severin, spectatori 450

 

BUILDING

 

Zdrîncă – Gădăleanu, Băbaş, Cită – C. Niţu, Drăcea, Enescu, Donoată (’87 Fl. Oprea), Făget – N. Poenaru (’83 Seinu), E. Lătea (’73 Ciochină).

Antrenor Dumitru Bălu

 

JUVENTUS

 

Dumitrescu – Grigore, Ciobanu, Dobozi – Oprea, Ene, Drăgoi, Udrea, Petre – Rişcu (’66 Mănescu, ’90 Ciornohac), Iordache.

Antrenor Marin Barbu

 

Arbitri: Bogdan Sorescu (Craiova) – Cătălin Savu (Galaţi), Monica Rigo (Cluj)
Observator: Iosif Olah (Sf. Gheorghe)

 

Cu o evoluţie din nou mediocră, Building nu a reuşit nici acum să obţină cele trei puncte, singura victorie de pe teren propriu înregistrându-se în meciul cu Inter Gaz, din etapa a II-a. Până în minutul 60, evoluţia celor 22 de jucători a fost una demnă de coclaurile Diviziei D. Mehedinţenii puteau deschide scorul prin veteranul Donoată, însă şutul acestuia din drop este respins peste poartă de Dumitrescu. Peste numai trei minute, şutul deviat al lui Enescu este respins cu piciorul de goal-keeper-ul bucureştean. Cea mai mare ocazie are loc în minutul 72, atunci când lovitura de cap a lui Poenaru loveşte bara transversală. În schimb, oaspeţii nu au avut nici măcar un şut periculos spre poarta adversă. În prelungirile partidei, bucureşteanul Oprea a primit al doilea cartonaş galben, în urma unui fault la mijlocul terenului. După acest rezultat, Building ajunge la un îngrijorător - 6 în clasamentul adevărului, iar evoluţia “constructorilor” instruiţi de Dumitru Bălu suferă în continuare. Probabil, vinovaţi de acest scor sunt ziariştii, pe care conducerea Buildingului i-a ignorat şi i-a lăsat să aştepte pe holurile din incinta stadionului conferinţa de presă. În cele din urmă, mass-media a fost anunţată de administratorul stadionului că nimeni nu va participa la conferinţa de presă, lucru care nu se întâmplă la un club ce se respectă. Galeria “Forza Sud Vânju Mare” a stat în premieră în sectorul de sub tribuna O, pentru a demonstra că ei sunt ultraşii civilizaţi, care-şi încurajează echipa şi la bine şi la greu. Totuşi, cu această ocazie, ei au acoperit şi fondul sonor neortodox provocat de spectatorii din Severin, nemulţumiţi de jocul echipei.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri