SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-09-27 > VOCEA CITITORULUI
VOCEA CITITORULUI
Aparut in ziua de Luni 27 Septembrie 2004

Nelu Mihăilescu: “Cred că ar trebui să scrieţi mai puţin despre Universitatea, pentru că se pot plictisi cititorii şi-i puteţi pierde. Cred că toată lumea, inclusiv conducerea clubului, ştie de ce pierde echipa. Şi Rednic este de acord cu ceea ce se petrece la echipă, pentru că altfel nu ar accepta să muncească aici. Şi Neţoiu, şi Dinel Staicu au fost miliţieni, Rednic, dinamovist, iar Pavel Badea un bun dansator. «Bădiţă» joacă după cum i se cântă. Noi, spectatorii, suntem nişte fraieri, care ne-am făcut o distracţie din fotbal. Dar să ştiţi că se poate şi fără fotbal”.

Adrian Toader: “Njock acesta nu se mai potoleşte. Am auzit la radio că a făcut din nou scandal, că e nemulţumit de câţi bani i s-au dat. La cât a jucat el pentru Craiova, nu merita nici un leu. Să nu uităm că a venit la echipă cu o întârziere de o lună. Dacă antrenorul nostru s-ar fi dovedit mai ferm pe poziţie sau dacă nu ar fi fost obligat, din lipsă de alte variante, să-l folosească, atunci ar fi trebuit să mai stea o lună pe tuşă, până s-ar fi pus la punct cu pregătirea fizică. Acum a venit cu pretenţii să fie plătit şi pentru zilele în care el s-a antrenat şi a jucat pentru alte echipe. Njock chiar nu are limite! Sau poate că asta merităm noi, pentru că prea i-am cântat în strună de fiecare dată când a avut vreo problemă”.

Marian Rocneanu: “Mi-e ruşine cu mine. Mi-e ruşine că ţin cu echipa asta. Am stat în ploaie la stadion şi ei şi-au bătut joc de mine, ca suporter. Am înnebunit în tribună. Nu mai suport să-l văd pe Vigariu! Parcă are picioare de lemn... Are mingea la 10 metri în faţa porţii şi el şutează în plopi. Atâta prostie nu am văzut în viaţa mea! Dacă aş fi antrenor, l-aş trimite nu la echipa a doua, ci la grupa de copii a clubului, să înveţe din nou «abecedarul» fotbalului. Eu aş muri pe bancă dacă aş antrena asemenea jucători. El este unul dintre acei purtători ilegali ai tricoului alb-albastru”.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri