SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-20 > FLASH
FLASH
Aparut in ziua de Miercuri 20 Octombrie 2004

Fotbal

 

Rădoi nu a uitat de unde a plecat

Revenit în oraşul său natal, Drobeta-Turnu Severin, Mirel Rădoi a făcut cadou clubului la care şi-a început activitatea fotbalistică, CSŞ din localitate, un set de echipament, în culorile şi însemnele actualei sale echipe, Steaua Bucureşti. Aflând şi de situaţia nu tocmai roză de la grupele de juniori, Rădoi a promis că va trimite în scurt timp şi mai multe mingi de joc. Pe lângă funcţia de antrenor principal pe care o ocupă la divizionara C Minerul Mehedinţi, Marian Brihac, cel care l-a descoperit practic pe Mirel, dar şi pe Florin Şoavă, încă se mai ocupă de o grupă de juniori de la CSŞ Tr. Severin, cu care participă în Campionatul de Juniori republicani A. (M. O.)

 

Handbal

 

Al doilea turneu zonal la Slatina

În perioada 22-24 octombrie, în sala Liceului cu Program Sportiv din Slatina se va desfăşura, în organizarea clubului CSS Slatina, al doilea turneu al Campionatului Naţional de handbal, junioare II. Pe lângă cele două formaţii slătinene, LPS şi CSS, vor mai participa alte patru echipe: CSS Caracal, CSS Universitatea Craiova, CFR Craiova şi CSS Târgovişte. În urma primului turneu care a avut loc la Caracal, LPS Slatina a obţinut victorii împotriva tuturor celorlalte echipe participante, ocupând primul loc al clasamentului, cu zece puncte, urmată de cealaltă echipă slătineană, cu opt puncte. Obiectivul fetelor de la LPS Slatina, care de altfel sunt medaliatele cu aur din sezonul trecut, este cucerirea unui nou titlu de campioane naţionale. (G. T.)

 

Lupte

 

Oltencele, tot pe primul loc

Echipa de lupte libere a CSM Craiova a rămas pe prima poziţie a clasamentului naţional şi după etapa a treia, desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute. Aceasta a avut loc în sala clubului Steaua, oltencele trebuind să se lupte pe lângă adversarele de pe saltea şi cu arbitrajele părtinitoare. Şi în aceste condiţii, la cinci din cele şapte categorii la care s-a concurat, sportivele din Bănie s-au impus, dovedind încă o dată că nu degeaba fac parte din loturile naţionale. Pe primul loc s-au clasat luptătoarele: Laura Nederu (categ. 44 kg), Georgiana Paic (55 kg), Georgiana Pătruţ (59 kg), Mihaela Sadoveanu (63 kg) şi Ana Maria Paic (67 kg). Craiovencele au mai luat un loc doi prin Marina Fota, la categoria 84 kg. Turneul final în urma căruia va fi declarată campioana României va avea loc luna viitoare într-o localitate care urmează să fie stabilită de către Federaţie, cele mai mari şanse avându-le oraşul Târgovişte. (A. V.)


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri