SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-20 > “Douăzeci de tineri talentaţi”
INTERVIU
“Douăzeci de tineri talentaţi”
de Cătălin NICOLA
Aparut in ziua de Miercuri 20 Octombrie 2004
“Douăzeci de tineri talentaţi”• Dinel Staicu consideră că ar fi trebuit să mizeze pe “noul val”, nu să arunce banii de pomană pe mercenari

 

Dinel Staicu îşi reproşează că nu a dat mai mult credit jucătorilor tineri

 

Reporter: Circulă din nou zvonul că vreţi să renunţaţi să mai finanţaţi Universitatea. Este adevărat?
Dinel Staicu:
Fotoliul de finanţator este liber. De mâine (n. r., azi) sunt dispus să-l cedez celui interesat să finanţeze echipa, indiferent de numele lui. Să nu vă mire dacă voi negocia cu cine nu vă aşteptaţi, chiar dumneavoastră puteţi fi unul dintre ei.
Chiar dacă va fi vorba de Neţoiu, Rednic…
V-am spus, voi negocia cu oricine.
Veţi ceda echipa în aceleaşi condiţii pe care le-aţi mai declarat şi în alte rânduri?
Da. O dau pe şase milioane de euro cu totul, cu cantonament, cu Pleşan, Guso şi cu ce mai are Universitatea la această oră. Cer această sumă pentru că atât am cheltuit. O cedez şi pe un euro, dacă mi se rezervă drepturile de televizare.
Ce să creadă jucătorii despre această situaţie?
Un singur lucru, că au un patron care le va onora contractele la zi chiar dacă nu au făcut mare performanţă, ca să nu zic altceva.
Ce aveţi să vă reproşaţi?
Trebuia să aduc la Universitatea douăzeci de tineri talentaţi, bine selecţionaţi, care să joace pentru culorile “alb-albastre”. Le făceam contracte de 12.000 de euro, nu mai aruncam banii pe mercenari bătrâni, care nu mai au chef de joc. Am făcut şi lucruri bune în aceşti doi ani şi jumătate, o bază cu care ne putem mândri şi un fundament solid la club, care să reziste.

 

“Dacă nu antrenează Badea, antrenează Staicu”

 

La meciul cu Poli AEK, galeria a scandat împotriva lui Pavel Badea şi a lui Dinel Staicu…
Simt că se manifestă o ostilitate vizavi de Pavel Badea şi că unii vor să-l schimbe. Dacă vor reuşi, îi anunţ de pe acum că alt antrenor nu voi mai aduce cât voi rămâne la echipă şi vor trebui să se mulţumească cu mine pe banca tehnică. Îl susţin total pe Badea.
Totuşi, publicul nu are prea multe motive de bucurie…
Supărarea suporterilor este îndreptăţită, luând în calcul rezultatele echipei. Eu i-am spus şi lui Badea, Universitatea a devenit dependentă de Jeremie Njock. A venit nepregătit şi este cel mai bun de la echipă. Este, după părerea mea, un fotbalist care merită tot.
Cine îl va înlocui în meciul cu Bistriţa?
Nimeni. Am vorbit cu doctorul să-l bandajeze, să-i facă ceva, să-i pună la o mână o faşă albastră, la cealaltă una albă şi să intre în teren. Altă soluţie nu mai am, decât poate să intru eu pe gazon.
O parte a galeriei s-a luat şi de Dinel Staicu…
Nu-i mai iau în seamă. Să joace Gabi Blondu şi Charlie, unul atacant şi unul portar, dacă sunt aşa de buni. Ei au distrus echipa, cu toată nebunia pe care au creat-o, şi le-am cerut jucătorilor să nu-i mai ia în seamă, să nu se mai coboare la nivelul lor.
Ce pronostic daţi pentru meciul din Cupa României?
Din punctul meu de vedere, am avut baftă, măcar jucăm la Piteşti şi nu mai trebuie să cheltuiesc 600 de milioane de lei pe transport, ca la partida cu Armătura.

 

“Din iarnă pleacă cine vrea”

 

Dinel Staicu a mai declarat că din iarnă toţi jucătorii Universităţii care îşi vor găsi altă echipă, indiferent de numele lor, pot părăsi gruparea din Bănie: “Dacă îşi vor găsi alt club, pot să plece, dacă ne vom înţelege, bineînţeles. Declar că, din iarnă, toţi componenţii Universităţii sunt oficial transferabili”. Actualul finanţator a încheiat liniştindu-i pe suporteri, spunând că gruparea din Bănie nu va retrograda.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri