SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-20 > Săndoi, noul “Nostradamus”
PANDURII TG. JIU
Săndoi, noul “Nostradamus”
de MONALISA POPESCU
Aparut in ziua de Miercuri 20 Octombrie 2004
Săndoi, noul “Nostradamus”• Antrenorul “pandurilor” a anticipat o luptă între mai multe echipe pentru promovarea în seria a doua, dar nu a prevăzut ghinionul şi accidentările de la formaţia sa

Pentru previziunile sale, presa l-a numit pe Emil Săndoi şi “Nostradamus”, după ce la un meci tehnicianul a anticipat corect locul unde va fi executat penaltiul.

 

Încet, dar sigur, Pandurii se apropie de primul loc în clasamentul seriei a doua, doar un punct despărţind acum formaţia pregătită de Emil Săndoi de actualul lider, FC Sibiu. “Eu am spus încă de la începutul campionatului că nici o echipă din serie nu va avea parcursul Sportului Studenţesc. În condiţii normale, în acest campionat nu se va întâmpla acest lucru nici cu Petrolul, nici cu FC Sibiu şi nici măcar cu noi. E puţin probabil ca una dintre competitoare să aibă parcursul Sportului. Suntem la o diferenţă destul de mare de Petrolul, dar să nu uităm că în clasamentul adevărului noi suntem pe un plus doi şi am fost dezavantajaţi şi de programare, pentru că am avut trei jocuri în deplasare din cinci partide, pe când Petrolul a jucat trei acasă. Clasamentul la zi nu reflectă exact situaţia de fapt”, declara chiar înaintea jocului cu “petroliştii” Săndoi. După doar patru etape, Petrolul, care avusese şapte puncte avans faţă de Pandurii, se află la două puncte după echipa gorjeană. “Ăsta e fotbalul! Nu poate şti nimeni câte puncte vom face noi, Petrolul, Sibiul, Juventus sau Urziceniul. Dar reţineţi că aceste echipe vor fi în fruntea clasamentului, cu şanse la promovare. Am spus de la începutul turului că vor fi 5-6 echipe care se vor bate pentru promovare. Şi deocamdată se adevereşte”, a spus Săndoi. Totuşi, tehnicianul craiovean recunoaşte că Petrolul rămâne un adversar periculos în continuare: “Petrolul este un adversar cât se poate de periculos şi nu trebuie să vă luaţi după ultimele rezultate. Pot să apară şi surprize. Seria este cât se poate de echilibrată. Eu consider în continuare Petrolul o candidată serioasă la promovare.” După jocul de la Otopeni, din prima etapă, antrenorul “pandurilor” afirma că echipa sa nu a pierdut un punct, ci a câştigat unul, lucru demonstrat după aceea de evoluţia celor de la Otopeni, care nu au mai cedat nici un punct acasă. “Eu am mai declarat că avem un început greu de campionat, dovadă faptul că ne-am confruntat cu echipele de pe primele locuri, care au un cuvânt de spus în această serie” a încheiat Săndoi.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri