SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-20 > “Alb-albaştrii” la control
TEST
“Alb-albaştrii” la control
de VALENTIN PRIBEANU, ADRIAN IOSUB
Aparut in ziua de Miercuri 20 Octombrie 2004
“Alb-albaştrii” la control• La începutul primului antrenament de ieri s-au prezentat, inopinat, membri ai Comisiei Naţionale Antidoping

Mădălin Murgan (stânga) şi Marius Iordache (dreapta), după ce au dat probe pentru controlul antidoping.

 

Badea şi elevii săi au fost surprinşi să fie asistaţi la şedinţa de pregătire de ieri-dimineaţă de doi reprezentanţi ai Comisiei Naţionale Antidoping, care au ţinut nu numai să-i urmărească pe “alb-albaştri” la lucru, dar să-i şi atenţioneze pe unii dintre ei că vor fi supuşi unui control la sfârşitul antrenamentului. Aceştia veniseră pregătiţi şi cu o listă a celor care urmau să fie testaţi, pe care se găsea şi Ionel Gane, jucător care a părăsit însă Universitatea de ceva timp. Componenţii “Ştiinţei” care se aflau pe listă erau Pleşan, Bundea şi M. Iordache. Fiind nevoie de patru jucători, Murgan s-a oferit voluntar în locul lui Gane. Cei patru, deşi au fost luaţi prin surprindere de controlul inopinat, nu-şi făceau probleme că analizele nu vor ieşi bine. “A fost un control normal, nu are de ce să ne sperie. Sunt lucruri care se fac periodic. Nu sunt speriat, pentru că nu am folosit nici o substanţă interzisă, nici măcar pe cele pe care le folosesc unii pentru slăbit, cum ar fi Furosemid, pentru că la fizicul meu nu am nevoie de aşa ceva”, a declarat voluntarul Murgan. “E primul test antidoping pe care îl fac, până acum nu am avut parte de aşa ceva şi îmi pare chiar bine că l-am făcut, ca să vadă lumea că nu suntem dopaţi”, a spus la rândul lui Pleşan. Cei patru “juveţi” au dat câte o probă de urină, la finalul şedinţei de pregătire, la cabinetul special amenajat în acest sens la stadionul “Ion Oblemenco”.

 

Control de rutină

 

Chiar dacă, pe moment, atât tehnicienii, cât şi componenţii Universităţii au fost surprinşi de control, aceste verificări sunt obişnuite în Divizia A. Înaintea jucătorilor grupării din Bănie, au fost supuşi aceloraşi teste fotbalişti de la alte formaţii din campionatul intern, de aceste controale nefiind scutite nici grupările din Capitală. Clubul Universitatea va fi anunţat în legătură cu rezultatul analizelor numai în cazul nefericit în care acesta va ieşi pozitiv pentru vreunul dintre “alb-albaştri”.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri