SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-20 > “Nu era cu capul aici”
“Nu era cu capul aici”
de VALENTIN PRIBEANU, CĂTĂLIN NICOLA
Aparut in ziua de Miercuri 20 Octombrie 2004
“Nu era cu capul aici”• A venit rândul lui Rubenilson să spună “pas” Universităţii, acesta reziliindu-şi contractul cu gruparea din Bănie

În cele opt partide în care a jucat pentru “Ştiinţa”, Monteiro Rubenilson a reuşit să înscrie un singur gol, în jocul cu FCM Bacău.

 

În vară, în timp ce Rednic se plimba printr-un parc din Belgia, l-a zărit pe Monteiro Rubenilson, căruia i-a propus să joace la Universitatea. Fotbalistul “cariocas” neavând un contract la acea vreme, nu a stat pe gânduri şi a acceptat oferta “Puriului” de a îmbrăca tricoul “Ştiinţei” pentru un an de zile. Fostul coechipier al lui Rednic de la Standard Liege a fost unul dintre remarcaţii turneului din Austria, iar atunci oficialii Universităţii şi-au scuipat în sân că au găsit atacantul pe care-l căutau de multă vreme. După partida de la Braşov, “Rubi“ a fost învoit de managerul general, pentru câteva zile, ca să-şi rezolve problemele personale, şi a plecat în Belgia. Atunci brazilianul a întârziat şi aproape toată suflarea fotbalistică olteană îşi luase gândul de la atacant, spunându-şi că acesta nu va mai reveni în Craiova. Când lucrurile păreau să intre în normal, o dată cu întoarcerea acestuia din Belgia, “bomba” a explodat ieri dimineaţă, atunci când “Rubi” şi-a luat la revedere în vestiar de la colegi, anunţându-i că va părăsi Universitatea. În prealabil el discutase cu managerul general, expunându-i motivele care l-au determinat să recurgă la acest gest. “Mi-a spus că nu este liniştit sufleteşte, deoarece soţia sa este bolnavă, şi nu poate continua să joace la Universitatea. A zis că nu are capul aici, ci în Belgia, iar eu l-am înţeles şi l-am sfătuit să discute cu Dinel Staicu, pentru că patronul este cel care reziliază contractele”, a declarat Pavel Badea, care a mai adăugat că “Rubi” ar fi putut să rămână la echipă măcar până la finele turului. Ieri în jurul prânzului fotbalistul a discutat cu Dinel Staicu, şi-a reziliat contractul şi nu mai este jucătorul Universităţii.

 

“Nu alung pe nimeni”

Chestionat în privinţa faptului că au început să părăsească echipa o serie de jucători aduşi de fostul antrenor, Badea a afirmat: “Păi, Pădureţ şi Gane au plecat chiar de pe vremea lui Rednic, iar pe Rubenilson nu eu l-am alungat, ci propriile lui probleme. Pentru mine orice jucător care părăseşte lotul este o pierdere”. Referitor la golul lăsat în linia de atac a Universităţii din cauza faptului că Njock este indisponibil, iar Rubenilson a părăsit echipa, managerul a ţinut să explice: “Mai avem încă patru atacanţi în lot şi depinde de ei să conştientizeze faptul că trebuie să arate în sfârşit că pot evolua pe acest post”.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri