SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-17 > Seria neagră continuă
Divizia B2 | Dacia Mioveni – CS Building 1 – 0
Seria neagră continuă
de MIRCEA OGLINDOIU
Aparut in ziua de Duminica 17 Octombrie 2004
• Echipa lui Dumitru Bălu, CS Building a reuşit contraperformanţa de a termina cea de-a patra partidă consecutivă fără să guste din cupa succesului

 

 DACIA MIOVENI (1) - (0) CS BUILDING

 

A marcat: Pripu ’47

 

Stadion “Dacia”, spectatori 600

 

DACIA MIOVENI

 

Stancu - A. Mocanu (Craioveanu ’61), Olteanu, M. Stoica, B. Stoica - I. Baicu, Nofitovici, Drăghici (Neagoe ’74), D. Stoica (Vladu ’63) - Pripu, Chelu.

Antrenor: C. Iliescu

 

CS BUILDING

 

Zdrîncă (Doran ’46) - Gădăleanu, Băbaş, Cită - C. Niţu, Donoată, Enescu, Drăcea, Făget - N. Poenaru, E. Lătea (Ciochină ’67).

Antrenor: D. Bălu

 

Arbitrii: Eduard Constantinescu (Craiova) - Gero Szabo, Iulian Szekely (ambii din Cluj)
Observator: Aron Huzu (Sibiu)

 

 

 

Deplasarea de la Mioveni era un bun prilej pentru Building de a se întoarce cu măcar un punct. Chiar dacă au fost aproape, jocul “constructorilor” din prima repriză a lăsat din nou de dorit, iar antrenorul Dumitru Bălu, contestat dur de unii suporteri, va trebui să mai lucreze la tactica de joc şi mentalitatea fotbaliştilor. Prima parte a aparţinut în totalitate argeşenilor, doar intervenţiile miraculoase ale portarului mehedinţean făcând ca tabela să rămână nemodificată. În minutul 11 Chelu încearcă o scăriţă peste Zdrîncă, câteva minute mai târziu goal keeper-ul “constructorilor” are un reflex de zile mari la lovitura de cap a lui Olteanu, pentru ca apoi tot bravul Zdrîncă să repingă cu greu şutul aceluiaşi Chelu. Building a avut câteva pătrunderi firave spre careul advers, fără însă a pune în real pericol poarta apărată de Stancu. Accidentat, Zdrîncă este schimbat la pauză cu Doran, lucru care se şi vede pe tabela de marcaj după doar două minute de la reluare. I.Baicu execută un corner şi Pripu reia din careu fără speranţe pentru apăratărul buturilor mehedinţene. După gol Building iese cu adevărat la joc, însă nu reuşeşte să-şi creeze reale ocazii de gol, şuturile oltenilor fie sunt reţinute de Stancu, fie trec pe lângă poartă. În minutul 85 oaspeţii cer penalty la pătrunderea lui Poenaru, iar până la finalul jocului începe un adevărat asediu în careul gazdelor, până şi Doran venind la lovitura de colţ executată de Enescu. Totuşi, jucând fotbal practic doar o repriză, la fel cum s-a întîmplat şi în precedenta deplasare de la Electromagnetica, Buildingul a pierdut iar şi a ajuns la al patrulea meci fără victorie.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri