SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-17 > Au spart gheaţa
Divizia B2 | FC Caracal - Oltul Slatina 2-0
Au spart gheaţa
de GABRIEL TRAŞCĂ
Aparut in ziua de Duminica 17 Octombrie 2004
Au spart gheaţa• Elevii lui Silvian Cristescu au obţinut prima victorie din acest campionat, învingând pe teren propriu pe Oltul Slatina, formaţie pe care o eliminase şi în Cupa României

 

 FC CARACAL (2) - (0) OLTUL SLATINA

 

Au marcat: Gârlă ’63, Bornescu ’81-pen.

Stadion: “Parc”, Caracal, spectatori 500

 

FC CARACAL

 

Bornescu - Năuiu, Stoica, Militaru - Moşteanu, Săceanu (Gârlă ’46), Ciucă, G. Ciobanu, Velcovici - Petrescu (Băia ’76), Cristescu (D. Mihai ’64).

Antrenor: S. Cristescu

 

OLTUL SLATINA

 

Răceanu - Didu, C. Ciobanu, Andrei, Cioponea - Butaru, Georgescu (Şerban ’71), Din (Roşca ’52), Dumitrescu, Niculescu - Matei (Oprea ’65).

Antrenor: N. Ungureanu

 

 Arbitri: Orlando Trandu (Timişoara)- Adrian Lungu (Alexandria), Dan Niţu (Turnu Măgurele)

 

 

Deţinătoare a “lanternei roşii” înaintea acestui joc, FC Caracal a reuşit să câştige în faţa Oltului Slatina, obţinând prima victorie din acest campionat. Gazdele i-au învins pentru a doua oară pe slătineni după victoria din Cupa României de la Slatina. Antrenorul Silvian Cristescu a început jocul cu o formulă ofensivă, un 3-5-2 pe când Ungureanu a încercat în primul rând să nu primească gol. Prima repriză a fost destul de anostă, cu un joc de tatonare de ambele părţi, cu puţine faze de poartă, singurele faze de notat fiind semnalizarea eronată a tuşierului Adrian Lungu în două rânduri, care i-a oprit pe slătinenii Matei şi Butaru din cursa spre poarta adversă. La reluare Cristescu a făcut o schimbare care a decis soarta meciului. Săceanu a fost înlocuit cu Gârlă care în minutul 63 avea să deschidă scorul. Moşteanu a şutat puternic de la 25 de metri, portarul slătinean a respins în faţă şi pe fază Gârlă a trimis în plasă. Slătinenii au acuzat şocul primirii golului şi nu au mai legat nimic, tot gazdele fiind mai periculoase. În minutul 80 s-a petrecut cea mai controversată fază a jocului. La un corner de pe partea stângă Militaru a trimis cu capul spre poartă, Răceanu a fost depăşit şi Roşca a respins din apropierea liniei porţii. Centralul timişorean a considerat infracţiune şi a dictat lovitură de pedeapsă, arătându-i jucătorului slătinean cartonaşul galben. Lovitura a fost executată impecabil de Bornescu (foto) care a dus scorul la 2-0, astfel că FC Caracal a obţinut primul succes din campionat, părăsind ultima poziţie a clasamentului. Prin această victorie, jucătorii caracaleni au încercat să-l determine pe patronul Jahani Farid să renunţe asupra deciziei de a vinde echipa.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri