SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-17 > ŞTIRI UNIVERSITATEA
ŞTIRI UNIVERSITATEA
Aparut in ziua de Duminica 17 Octombrie 2004
ŞTIRI UNIVERSITATEA• Gest incalificabil
• Singurul fotbalist din lotul Universităţii care a salutat galeria olteană la sfârşitul partidei cu “Poli” AEK a fost Adnan Guso. “Uriaşul” Universităţii a aruncat mănuşile şi tricoul fanilor de la Peluza Sud. Aceştia, supăraţi pe evoluţia slabă a “alb-albaştrilor”, s-au răzbunat pe goal-keeper-ul “Ştiinţei” şi i-au azvârlit tricoul înapoi, pe pistă. (C. N.)

În memoria lui Zoli

 

Suporterii Universităţii prezenţi la meci nu au uitat de fosta extremă de aur a “Craiovei Maxima”, Zoltan Crişan. La un an de la moartea sa, fanii au afişat, pe toată durata partidei, bannere prin care le cereau fotbaliştilor olteni să joace în memoria acestuia. “Zoli, o legendă mare amintită de noi, uitată de voi” sau “A mai trecut un an. Investiţi sau clonaţi-l pe Crişan” au fost doar câteva din mesajele afişate de “tifossi” prezenţi pe “Ion Oblemenco”. Spre finalul primei reprize, suporterii s-au trezit din letargie şi au început să-şi încurajeze favoriţii, dar, către sfârşitul meciului, supăraţi, au cerut ca Staicu şi Badea să lase echipa. (A. I.)

 

Romică Buia, nostalgic

Înainte de începerea partidei de ieri-seară, de pe stadionul “Ion Oblemenco”, Romică Buia a zăbovit minute bune în dreptul băncii de rezerve a “alb-albaştrilor”. Mijlocaş al Universităţii cândva, acesta s-a întreţinut cu fostul său coleg Alin Vigariu. Silvăşan, şi el fost component al “Ştiinţei”, l-a tachinat de pe banca timişorenilor pe Romică. Atacantul formaţiei de pe Bega i-a zis colegului său: “Romică, rămâi pe banca Universităţii!” (C. N.)

 

“A fost o adevărată umilinţă”

Vădit afectat de înfrângerea suferită de elevii săi, la conferinţa de presă care a urmat partidei Pavel Badea şi-a făcut mea-culpa: “Nu meritam să câştigăm, am jucat prost, iar în multe momente haotic. Eu le-am cerut jucătorilor o anumită disciplină tactică, pe care ei nu au respectat-o în multe momente. Astăzi, mai mult ca niciodată, şapte-opt jucători ai Universităţii nu au corespuns nici din punct de vedere al formei sportive, nici din acela al dăruirii pe care trebuie să o aibă un fotbalist. Este o umilinţă pentru mine, sper ca jucătorii să perceapă şi ei la fel”. (V. P.)


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri