SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-17 > Dacă Njock nu e, nimic nu e...
Dacă Njock nu e, nimic nu e...
de Valentin PRIBEANU
Aparut in ziua de Duminica 17 Octombrie 2004
Dacă Njock nu e, nimic nu e...• Componenţii Universităţii au demonstrat că, fără camerunez, nu sunt în stare să bată pe nimeni.

 

 UNIVERSITATEA CRAIOVA (0) - (1) POLI AEK TIMIŞOARA

 

A marcat: M. Oprea ’71

 

Stadion “Ion Oblemenco”, spectatori: 3.000

 

UNIVERSITATEA

 

Manager general: Pavel Badea

Guso, Daouda, Moţi, M. Iordache Buhuş Bundea (61’ L. Dobre) Pleşan Murgan L. Preda (’46 Vigariu) Frunză Borbely (’67 M. Ilie)

 

POLI AEK

 

Antrenor: Gheorghe Mulţescu

Zimmermann M. Rus Angheluţă Şoltuz Ir. Voicu Bălace Nicoliţă Şuleap M. Preda (’63 I. Poenaru) Mansour (’88 R. Ciobanu) Băd (’46 M. Oprea)

 

ARBITRI: Sorin Corpodean (Alba Iulia) – Cristian Nica (Ploieşti), Miklos Nagy (Cluj)

 

OBSERVATORI: Florin Verigeanu (Rm. Vâlcea), Mircea Salomir (Cluj)

CARTONAŞ GALBEN: Bundea ’30, Murgan ’89, Şuleap ’40

 


Este clar că, la Craiova, lucrurile sunt departe de a fi intrat pe făgaşul normal. Orice echipă flămândă de puncte poate veni în Bănie cu optimism, pentru că va fi bine servită. Nu ştiu dacă accidentarea stupidă a vedetei Njock i-a zdruncinat tare pe colegii săi, dar modul în care s-au exprimat aceştia în partida cu “Poli” AEK reprezintă o adevărată insultă la adresa fotbalului. Din nou, actualii componenţi ai Universităţii au purtat ilegal tricourile alb-albastre, făcându-ne să ne întrebăm cât timp vor mai strica palmaresul unei grupări faimoase atât în fotbalul românesc, cât şi în cel european. Meciul nu a fost gândit bine din start de managerul general, care a pus dreptacii pe stânga şi stângacii pe dreapta, adoptând aceeaşi tactică a mingilor lungi către un singur vârf, care, din păcate, a fost de data aceasta Borbely, nu Njock. Atacantul echipei din Craiova s-a comportat mai mult ca un fundaş al adversarilor şi poate ar trebui reprofilat. La mijlocul terenului, fiecare a jucat pentru el, “juveţii” făcând parcă un pariu înaintea partidei, de genul “câştigă acela care driblează mai mulţi adversari şi pierde mingea după aceea”. Văzând, în prima repriză, neputinţa în faza de construcţie a echipei lui Badea, Mulţescu a prins curaj şi, în partea a doua a meciului, oaspeţii trec la cârma jocului. Cât despre gazde, ce să mai spunem, cu greu duceau mingea dincolo de centru, darmite să-şi creeze ocazii de gol! Timoraţi, fundaşii “alb-albaştri” l-au scăpat de sub control, în dese rânduri, pe atacantul Mansour, derutaţi parcă de faptul că acesta reuşea să stopeze balonul. Bara lui Şuleap, din minutul 66, a anunţat dezastrul oltenilor. Aceştia aveau să primească, puţin după aceea, cu uşurinţă un gol, scăpându-l de sub control pe Şuleap, care a avut timp să-i pună pe tavă lui M. Oprea o minge, iar acesta a catapultat-o în vinclul porţii lui Guso. Timişoara a câştigat pe drept, pentru că a jucat ceva fotbal, în faţa unei formaţii care nu a jucat nimic. Prea repede am luat foc după ce am eliminat Zalăul (o grupare din eşalonul secund, în fond) din Cupa României, de parcă am şi câştigat trofeul. După cum au evoluat în meciul de sâmbătă, lejer şapte-opt dintre componenţii “Ştiinţei” pot juca în divizia C, la satelit. O înfrângere este o înfrângere, nu trebuie dramatizată, dar să recunoaştem că echipa se află în plop şi plopul în aer, fiindcă la Craiova vor mai veni, în acest tur, Rapid şi Dinamo, care nu se compară cu Armătura. Din păcate, cruda realitate este că, la ora actuală, Universitatea depinde de intervenţiile senzaţionale ale lui Guso şi de forma bună a “uriaşului” camerunez. Jocul de ieri al “alb-albaştrilor” ne face să exclamăm, fără teama de a greşi: dacă Njock nu e, nimic nu e!


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri