SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-09-27 > ŞTIRI UNIVERSITATEA
ŞTIRI UNIVERSITATEA
Aparut in ziua de Luni 27 Septembrie 2004
ŞTIRI UNIVERSITATEA• “Puriul”, supărat pe Bundea
• Mijlocaşul Zeno Bundea (foto, în alb), unul dintre cei mai buni jucători ai Universităţii în sezonul trecut, nu a reuşit o partidă strălucită, el fiind schimbat încă înainte de pauză. “E un jucător pe care eu mă bazam foarte mult. S-a şi supărat pentru că l-am schimbat. El trebuie să înţeleagă că am răbdare cu toţi. Eu respect toţi jucătorii şi totdeauna i-am ascultat, dar nu se poate la infinit”, a spus Rednic. (A. I.)

Vizită cu gust amar

Milan Jovanovic, jucător din compartimentul defensiv al Universităţii Craiova, nu a prins un loc nici pe banca de rezerve pentru întâlnirea cu FCM Bacău. Sârbul a vizionat partida de sâmbătă seara de la sectorul C al tribunei oficiale, alături de invitaţii săi. Prietena lui, Sladjana, şi tatăl său au venit în Bănie special pentru acest meci. Vizita la Craiova le-a lăsat acestora un gust amar, pentru că nu au putut să-l vadă la lucru pe favoritul lor. (C. N.)

Pe locul doi la egaluri

Dacă s-ar face un clasament după rezultatele de egalitate în Divizia A, Universitatea ar ocupa a doua poziţie, fiind întrecută doar de FC Argeş. “Ştiinţa” a înregistrat în primele opt etape de campionat nu mai puţin de patru remize, dintre care trei pe teren propriu. Aşa cum remarcase, nu cu mult timp în urmă, cotidianul “Ediţie Specială de Oltenia”, Mircea Rednic este un campion al remizelor. De când “Puriul” se află pe banca Universităţii, echipa a remizat de nouă ori, a câştigat de şase ori şi a fost învinsă în cinci partide. (C. N.)

Se reunesc astăzi

“Juveţii” au primit o zi liberă după meciul cu FCM Bacău. Ei se vor reuni astăzi după-masă pentru a-şi relua antrenamentele. Programul de azi cuprinde o singură şedinţă de pregătire, având caracter de refacere, care va începe la ora 17.00. O dată cu reunirea lotului, Mircea Rednic va hotărî ce măsuri urmează să ia după seria de rezultate slabe, nefiind exclus ca unii jucători să fie trimişi la Universitatea II. (A. I.)

Ca la noi la nimenea

Golul înscris de Rubenilson le-a dat “alb-albaştrilor” prilejul să se descarce nervos, brazilianul împreună cu Njock făcând adevărate acrobaţii pe teren. Însă, de prea multă bucurie s-a ajuns la o situaţie paradoxală, rar întâlnită pe stadioane. Băcăuanii au egalat după câteva secunde şi, la un moment dat, pe gazonul stadionului “Ion Oblemenco” se bucurau jucători de la ambele echipe de înscrierea unui gol. (V. P.)


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri