SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-10 > Building are doar o victorie pe teren propriu
CS Building Vânju Mare – CS Otopeni Bucureşti 1-1
Building are doar o victorie pe teren propriu
de MIRCEA OGLINDOIU
Aparut in ziua de Duminica 10 Octombrie 2004
 Building are doar o victorie pe teren propriu• Gafa lui Albinaru, introdus de antrenorul Bălu în minutul 66, i-a costat pe mehedinţeni, care însă, per ansamblu, au făcut un joc foarte slab

 

 CS BUILDING (1) - (1) CS OTOPENI

 

Au marcat: Gădăleanu ’4, Florea ’71

 

Stadion “Municipal”, spectatori 800

 

CS BUILDING

Zdrîncă – Gădăleanu, Băbaş, Cită – Schintee (‘66 Albinaru), Drăcea, Donoată (‘70 C.Niţu), Enescu, Făget – Ciochină, E. Lătea.
Antrenor Dumitru Bălu

 

CS OTOPENI

Bobariu – Ungureanu, Vlădescu, Diţă – Ghiţă (‘61 Hidişan), Bătrînu, Mărgărit, S. Pană, Grigoraş – Stoean (‘61 Florea), Bârsan (‘84 Beraru).
Antrenor Marian Pană

 

Arbitri: Marius Bocăneală (Galaţi) – Dragoş Iliescu, Florin Buzărnescu (ambii din Craiova)
Observator Aron Huzu (Sibiu)

 

Mihaela Giuca este dispusă să renunţe la echipă

Bomba a picat la conferinţa de presă, atunci când Mihaela Giuca a declarat că renunţă la echipă, nemulţumită de atitudinea spectatorilor şi de neimplicarea Primăriei: “Eu vă fac un anunţ oficial. Din acest moment până la următorul meci aştept orice persoană fizică, firmă, Primărie, comunitate, cine doreşte. Cedez echipa fără nici o pretenţie financiară. Să vină altul mai bun decât mine. Dar să se ocupe, nu să-şi bată joc de ea, şi nu vorbe, hârtii scrise. Sunt dispusă să semnez în acest moment cu cine vrea să preia echipa, fără pretenţii financiare”. La întrebarea dacă “se simte cu ceva implicarea Primăriei, aşa cum era vorba în iarnă”, preşedintele-patron, Mihaela Giuca, a răspuns: “Sunt doar vorbe goale. Doar vorbe goale. Mă simţeam mai bine anul trecut, când aveam mai multă linişte, când nu s-a oferit nimeni să ne ajute în vreun fel”.

 

Fără victorie pe teren propriu în ultimele trei partide, “constructorii” ajung la un îngrijorător minus 4 în clasamentul adevărului. Partida de ieri a fost poate cea mai slabă din acest sezon, de multe ori jucătorii dând dovadă că nu au valoare pentru eşalonul secund. În minutul 4 Donoată şutează puternic de la 25 de metri şi Bobariu respinge cu greu de sub transversală. Lovitura de colţ executată de Enescu este reluată cu capul în plasă de fundaşul Gădăleanu (foto). Peste numai patru minute, la o fază trasă parcă la indigo, acelaşi Gădăleanu reia cu capul cornerul lui Enescu, dar de data aceasta portarul bucureştenilor reţine. Oaspeţii puteau egala, însă şutul lui S. Pană fie este respins de la firul ierii de Zdrîncă, fie loveşte bara laterală. Ultima ocazie notabilă a Buildingului o consemnăm în minutul 21, atunci când E. Lătea ratează ca un începător din poziţie ideală, singur cu portarul. Din acest moment jocul gazdelor este tot mai haotic, acţiunile lor de atac oprindu-se undeva pe la 16 metri de poarta adversă. După două ocazii din startul reprizei secunde, oaspeţii au în minutul 58 o şansă enormă de a egala. Ungureanu reia cu capul, balonul revenit din bara laterală este reluat cu genunchiul de Diţă, iar Zdrîncă reţine de sub transversală în doi timpi. În minutul 66 antrenorul Dumitru Bălu face o schimbare total neinspirată, introducîndu-l în teren pe Albinaru. Acesta, după numai 5 minute face o gafă inadmisibilă, trimiţând, nepresat de nimeni, slab balonul către portar, iar Florea interceptează şi înscrie pe sub goal-keeper-ul mehedinţean. Până la final Albinaru mai trimite încă de două ori către propriul portar, spre nemulţumirea spectatorilor. Cei care controlează jocul sunt tot oaspeţii, care în final obţin doar un punct.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri