SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-08 > FLASH
FLASH
Aparut in ziua de Vineri 08 Octombrie 2004

Infrastructură

 

Sală nouă la CSS Craiova

Clubul Sportiv Şcolar Craiova are, din această săptămână, o sală de antrenament complet renovată. În toamna trecută, respectivul amplasament de pe strada Gheorghe Doja a fost redat jocurilor de echipă, după ce, ani în şir, aici au funcţionat secţiile de tenis de masă şi gimnastică. În această vară, începând din luna august, spaţiul amintit a fost igienizat, iar parchetul refăcut şi vopsit, aici urmând să se desfăşoare competiţiile pentru juniori. Sala a fost refăcută cu ajutorul unor oameni precum M. Ivan, C. Scrieciu sau F. Alexe, care au ajutat cu materialele necesare pentru renovare. În ceea ce priveşte munca efectivă, aceasta a fost făcută de angajaţii clubului şi de către antrenori, care au vopsit sau reparat în sală ceea ce era necesar. Primul meci care se va desfăşura după renovare în sala din strada Gheorghe Doja este programat duminică, când baschetbaliştii craioveni de la categoria juniori I vor întâlni echipa CSS Rm. Vâlcea. (A. V.)

 

Handbal (M)

 

Probleme de lot pentru Energia Pandurii Rovinari

Partida cu bucureştenii, programată în weekend la Târgu Jiu, va fi poate cea mai importantă din tur pentru echipa gorjeană Energia Pandurii Rovinari. Chiar dacă Steaua se află acum pe val, având cea mai bună evoluţie în campionat, handbaliştii lui Liviu Andrieş se pregătesc de o nouă surpriză, cum au reuşit şi în jocul cu campioana en-titre HCM Constanţa. Pentru această partidă Andrieş nu va putea conta pe serviciile a doi jucători, Mihoci şi Alesu fiind indisponibili: primul din cauza unei rupturi de ligamente suferite în jocul cu Bucovina, din etapa precedentă, iar al doilea din cauza unei fracturi de peroneu, suferită însă după meciul din campionat, pe scara hotelului unde locuieşte. Nici Antonio Ilieş nu este sută la sută refăcut, el revenind totuşi la pregătire după ce suferise, în urmă cu două etape, o fractură de piramidă nazală. Pe lângă accidentări, antrenorul Liviu Andrieş se mai teme şi de arbitraj la acest meci, ştiut fiind că, până acum, confruntările dintre cele două echipe au fost decise şi cu contribuţia cavalerilor fluierului. (M. P.)

 

Fotbal

 

Catargiu şi Savu au rămas la CSM!

După umilinţa deceniului în Zăvoi, 1-6 cu Universitatea II Craiova, antrenorii CSM-ului, Lucian Catargiu (medalion) şi Mircea Savu, vor rămâne în funcţie. Întrunit miercuri seara, Consiliul de Administraţie al clubului a decis ca deocamdată să nu-i “mazilească” pe cei doi tehnicieni, care au primit însă un ultimatum. Altfel, întreaga echipă a primit amenzi usturătoare pentru ruşinosul eşec. Pentru cei doi tehnicieni, decisiv pare a fi meciul din următoarea etapă, derby-ul local cu Oltchim, fosta echipă a lui Lucian Catargiu. Altfel, la echipă a fost adus în probe un tânăr mijlocaş stânga de la Oltul Slatina, Flavius Pârvulescu, care a evoluat bine în amicalul de miercuri, FC Caracal – CSM 1-2. Deşi Pârvulescu ar putea fi legitimat imediat, conducătorii vâlceni aşteaptă să-l mai vadă în câteva meciuri, mai ales că jucătorul s-a accidentat în meciul de la Caracal. (A. G.)

 

Divizia C5, etapa a VI-a

 

Oltchim Rm. Vâlcea – FC Olt Scorniceşti; Progresul Corabia – Petrom Chimia; GP Craiova – Ştiinţa CFR Craiova (meciul se va disputa pe stadionul “Constructorul”); Petrolul Ţicleni – Senaco Novaci; Universitatea II - Armata Craiova. CSM Râmnicu Vâlcea va sta.

 

Clasament

 

1. Universitatea II 4 3 0 1 12-4 9
2. Petrom Chimia 3 3 0 0 7-3 9
3. CSM Rm. Vâlcea 4 3 0 1 9-7 9
4. Progresul Corabia 4 3 0 1 4-3 9
5. Oltchim Rm. Vâlcea 4 2 1 1 6-4 7
6. Ştiinţa CFR Craiova 3 1 1 1 5-3 4
7. FC Olt Scorniceşti 4 1 1 2 4-11 4
8. Armata Craiova 4 1 0 3 8-10 3
9. GP Craiova 4 1 0 3 2-4 3
10. Senaco Novaci 3 1 0 2 1-4 3
11. Petrolul Ţicleni 5 0 1 4 0-5 1


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri