SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-09-27 > Victorie de senzaţie a Chimiei
Divizia C5 Oltchim - Chimia Petrom Craiova 1-2
Victorie de senzaţie a Chimiei
de ADI GEORGESCU
Aparut in ziua de Luni 27 Septembrie 2004
Victorie de senzaţie a Chimiei• Învingând liderul la el acasă, formaţia din Bănie şi-a anunţat oficial candidatura la promovarea în Divizia B

 

Oltchim - Chimia Petrom 1-2

Au marcat: Voica (’51) / N. Luţă (’39), Popescu (’45)

Oltchim Rm. Vâlcea

Vlădoi - Zgripcea, Glăvan (Hăţiş ’32), Perţa, Căpătan - Rizea, Nuţu (Floricu ’46), Marinescu (Roşca ’82), Negrescu - Voica, Deaconescu.

Antrenor Gicu Deaconescu

Chimia Petrom

Băluţă - Iubiş, Dina, Dinu, Coman – Popescu (Iscruleasa ’82), Lumezeanu, N. Luţă, A. Luţă – Târziu (Florescu ’75), Piţiche (Manolache ’87).

Antrenor Nicolae Diaconu

Arbitri: S. Burtescu – C. Iugulescu, Cl. Iugulescu (toţi din Tg. Jiu). Observator V. Nicolaescu (Videle)


 

Chimia Petrom a învins meritat la Vâlcea, 2-1 (2-0) pe terenul incomodei Oltchim, şi şi-a depus astfel candidatura la promovare. Meciul a fost unul aprig disputat, extrem de tensionat, cu multe durităţi de ambele părţi. Centralul S. Burtescu (din Tg. Jiu) a acordat gazdelor în minutul 4 un penalty inexistent, ratat însă de Rizea. În minutul 15, craiovenii beneficiază şi ei de o lovitură de pedeapsă acordată just, dar A. Luţă ratează şi el. Superioritatea Chimiei se concretizează până la pauză prin două goluri de kinogramă. Mai întâi N. Luţă şutează în vinclu de la peste 30 de metri (min. 39), după care Popescu face o cursă solitară de la mijlocul terenului, trece ca prin brânză de apărarea vâlceană, slăbită de accidentarea “stâlpului” Glăvan şi face 2-0. După pauză, vâlcenii sunt mai decişi şi domină copios meciul. În minutul 51, Gelu Voica reduce din handicap, iar peste câteva minute Deaconescu şi Floricu ratează egalarea din situaţii extrem favorabile. Craiovenii mai au o singură ocazie, prin Florescu, iar în final vâlcenii ratează incredibil egalarea, după ce Marinescu îl ţinteşte pe portarul Băluţă din doi metri! Altfel, Oltchimul şi-a arătat limitele şi demonstrează că nici în acest sezon nu este capabilă să se bată la promovare, plecarea experimentatului antrenor Lucian Catargiu fiind greu de suplinit.

 

Toma Pleşa, în Liga Campionilor

Până ce Oltchim Rm. Vâlcea va renaşte şi va reveni în Liga Campionilor la handbal, Vâlcea este reprezentată la cel mai înalt nivel în acest sport de arbitrul EHF Toma Pleşa, preşedintele AJH. Pleşa şi Cârligeanu (Bucureşti) au fost delegaţi de Federaţia Europeană de Handbal să arbitreze pe 10 octombrie, la Partille, meciul din grupa F a Ligii Campionilor la masculin dintre IK Savehof (Suedia) – US Creteil (Franţa). Prestaţia olteanului va fi supervizată de danezul Lund. În sezonul trecut, Tomiţă Pleşa a fost prezent ca arbitru în şapte meciuri disputate în Liga Campionilor, inclusiv în semifinala Real Ciudad – Celje, dar a trăit şi o mare dezamăgire, nefiind delegat la Olimpiadă. (A. G.)


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri