SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-07 > ŞTIRI UNIVERSITATEA
ŞTIRI UNIVERSITATEA
Aparut in ziua de Joi 07 Octombrie 2004
ŞTIRI UNIVERSITATEA• Delegat la derby
• Directorul sportiv al Universităţii Craiova, Ovidiu Costeşin (foto), a renunţat ieri la obişnuita sa ţinută elegantă în favoarea echipamentului de antrenament. Acesta s-a pregătit pe stadionul “Ion Oblemenco II”, exact în perioada în care se desfăşura şi antrenamentul echipei. Faptul s-a datorat delegării acestuia ca arbitru la derby-ul etapei din Divizia C, seria a patra, dintre formaţiile Cimentul Fieni şi Petrolistul Boldeşti. Costeşin va face parte dintr-o brigadă integral craioveană, care îl va avea la centru pe Silviu Bogdan. Celălalt asistent va fi Radu Vitan. (A. I.)

Program încărcat

“Alb-albaştrii” se vor afla astăzi în regim de semicantonament, însă programul lor de pregătire va fi unul foarte încărcat, managerul general Pavel Badea pregătindu-le acestora două antrenamente. Primul dintre ele se va desfăşura cu începere de la ora 10.00, pe pista stadionului “Ion Oblemenco”, în timp ce al doilea va avea loc pe stadionul “Tineretului”, cu începere de la ora 15.00. (A. I.)

Prilej de verificare

Vineri, în cadrul etapei a şasea a diviziei C, seria a cincea, Universitatea II va întâlni concitadina Armata Craiova. Partida va fi pentru managerul general al Universităţii, Pavel Badea, un bun prilej de a-i vedea la lucru pe toţi “alb-albaştrii” care au drept de joc la Universitatea II, decizia de a-i trimite la “satelit” fiind cauzată de pauza de o săptămână pe care o va lua Divizia A. Partida va fi condusă de Ionuţ Iugulescu din Târgovişte, care va fi asistat de Petruţa Iugulescu din Târgovişte şi de Sabin Stroe din Piteşti. Observator a fost delegat Alexandru Dobrin din Bucureşti. (A. I.)

 

“Capito” la antrenament

 

Deşi se află de puţin timp la Universitatea, Milan Jovanovic se bucură de o mare simpatie în rândul fanilor. La antrenamentul de ieri, a fost prezent Victor Neagoe, alias “Capito”, care a venit îmbrăcat în tricoul, cu numărul trei, al fundaşului Universităţii. “Îmi place mult atitudinea sârbului Jovanovic şi, ca atare, mi-am cumpărat tricoul de la magazinul clubului”, ne-a declarat “Capito”. (C. N.)

 

Cu Zalăul, la Craiova?

 

După tragerea la sorţi a meciurilor din şaisprezecimile Cupei României, reprezentanţii cluburilor Universitatea Craiova şi Armătura Zalău au luat legătura pentru a dialoga asupra problemelor organizatorice legată de partidă. S-a pus în discuţie ca locul disputării meciului să se mute în Bănie, evitându-se astfel oboseala pe care “alb-albaştrii” ar putea să o acumuleze înaintea meciului cu Poli AEK Timişoara. Iniţial, gazdele “regulamentare” ale întâlnirii de miercuri erau tentate de un meci în nocturnă la Craiova, dar primarul Zalăului a declinat propunerea Universităţii. (C. N.)


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri