SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-07 > Derbi veritabil sau doar cu numele?
Handbal | Rapid Bucureşti – Oltchim Rm. Vâlcea
Derbi veritabil sau doar cu numele?
de ADI GEORGESCU
Aparut in ziua de Joi 07 Octombrie 2004
Derbi veritabil sau doar cu numele?• Vâlcencele merg pe terenul liderului pentru a demonstra că au depăşit momentul de criză pe care îl traversau.
• Oltencele sunt obligate să învingă, dacă vor să nu se “rupă” de plutonul fruntaş.

N-am crezut că omogenizarea se va produce aşa greu. Se pare că acesta este motivul jocului nostru slab.

Petre Berbecaru

 

Echipa de handbal feminin Oltchim Rm. Vâlcea joacă azi derbiul rundei, la Bucureşti, cu formaţia Rapid într-un moment cât se poate de nepotrivit pentru oltence. După scandalul izbucnit în iarnă, o dată cu plecarea Marianei Târcă, la gruparea vâlceană s-au învolburat din nou apele. După debarcarea inopinată a lui Paraschiv, în presa centrală s-a scris că şefii clubului au tratat cu Cornel Bădulescu şi, culmea, chiar cu antrenorul adversarelor de azi, Vasile Mărgulescu, afirmându-se că tehnicienii nu au fost însă doriţi de jucătoare! Oficialii vâlceni au dezminţit cu vehemenţă atât eventualele tratative cu cei doi antrenori menţionaţi, cât şi faptul că handbalistele ar avea cuvântul decisiv în privinţa numirii tehnicienilor. După jocul slab prestat în debutul campionatului şi mai ales miercuri, când experimentatele jucătoare vâlcene s-au chinuit realmente cu “grădiniţa” grupării Remin Deva, pare greu de crezut că Oltchim poate câştiga derbiul din Giuleşti.

Meci transmis în direct de TV Sport

Federaţia a programat meciul de azi la ora 19, la cererea canalului TV Sport, care va televiza partida în direct. Un nou eşec al Oltchimului ar îndepărta mult echipa de titlu. Dacă pierde azi, gruparea vâlceană va depinde de jocul indirect al rezultatelor şi va avea nevoie de un parcurs de metronom până la finalul campionatului. În schimb, o victorie pe terenul uneia dintre rivalele la titlu ar fi un atu extrem de important pentru Oltchim, care ar ieşi astfel din pasa neagră în care pare că se complace. “Avem jumătate de echipă nouă şi, deşi nici eu n-am crezut că omogenizarea se va produce aşa greu, se pare că acesta este motivul jocului nostru slab. Nivelul campionatului este însă nemulţumitor, iar situaţia – teribil de echilibrată. Orice punct obţinut pe terenul unei rivale contează enorm pentru formaţia care îl câştigă şi este aproape irecuperabil pentru echipa care cedează. Am studiat Rapidul pe video, punctul lor forte este contraatacul, unde excelează extremele Vărzaru şi Dobrin, dar un potenţial pericol este şi Busuioceanu, care mai aruncă de la şold. Ca să stopăm contrele giuleştencelor, trebuie să băgăm mingea în aţe”, a declarat vicele Petre Berbecaru. Se aşteaptă ieşirea din criza de formă mizându-se pe orgoliul unor jucătoare care au avut un debut de sezon mai slab: Năniţă, R. Gheorghe, Pelin, Tâlvâc sau Durac.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri