SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-07 > Boală lungă la Minerul Motru
DIVIZIA B2
Boală lungă la Minerul Motru
de MONALISA POPESCU, CORNEL CICIU
Aparut in ziua de Joi 07 Octombrie 2004
Boală lungă la Minerul Motru• Divizionara B trece iarăşi printr-o perioadă de criză. Atacanţii motreni n-au înscris decât şase goluri în şapte etape

Şedinţa Consiliului Director al echipei de fotbal din Motru s-a amânat, din cauza absenţei din ţară a unui membru al Adunării Generale a Acţionarilor, directorul EMC Motru, Mihai Dafinoiu. Preşedintele clubului motrean, Vasile Creţan, a declarat că, din acest motiv, şedinţa de analiză programată pentru miercuri nu a mai avut loc. Cu această ocazie ar fi urmat să se ia anumite decizii care să ducă la redresarea situaţiei divizionarei B. În ultimele patru etape, formaţia nu a reuşit nici o victorie.
După jocul cu Petrolul Ploieşti, de pe teren propriu, antrenorul echipei Minerul, Gabi Zahiu, a primit din partea conducerii un ultimatum. Formaţia sa ar fi trebuit să obţină patru puncte, în caz contrar acesta urmând a fi demis. În cele trei etape scurse, Minerul Motru nu a obţinut decât un singur punct din cele patru impuse. Preşedintele clubului spune că deciziile ce vor fi luate sunt de importanţă mare şi Consiliul Director nu poate face decât o analiză a situaţiei, pe care o va prezenta Adunării Generale a Acţionarilor. Vasile Creţan acordă totuşi circumstanţe atenuante jucătorilor şi antrenorului, pentru faptul că au avut de disputat în cele trei etape două jocuri în deplasare. “Nu putem să omorâm oamenii şi după aceea să îi judecăm”, a explicat preşedintele amânarea luării unei decizii. Între timp, Minerul Motru a coborât pe locul 13 în clasament şi se află la minus doi la adevăr, urmând ca sâmbătă să întâlnească pe teren propriu formaţia Rapid II Bucureşti. Preşedintele USMO, Marin Condescu, consideră că soluţia ieşirii din criză a echipei motrene ar putea fi doar o mai bună pregătire, pentru că au fost asigurate toate condiţiile pentru a se obţine bune rezultate: “Fondurile sunt cele care au fost negociate la început, antrenor au, lotul de jucători a fost completat în vară cu achiziţii foarte bune, atât de la Pandurii, cât şi de la alte formaţii şi nu au decât să se concentreze şi să joace pentru a-şi reveni şi pentru a oferi spectatorilor din Motru fotbalul de calitate pe care îl merită, pentru că sunt sufletişti şi ţin cu echipa”.

 

S-a intrat în criză după meciul cu Petrolul

 

Întrebat dacă partida Minerul Motru – Petrolul Ploieşti a fost blat, preşedintele USMO, Marin Condescu, a fost evaziv, lăsând să se înţeleagă că acel meci a însemnat totuşi un punct important în declinul formaţiei antrenate de Gabi Zahiu: “Nu am cum să ştiu şi nu deţin informaţii de acest gen. Dar cred că echipa din Motru nu a putut să învingă formaţia Petrolul Ploieşti. Şi din păcate de la acel meci a intrat într-o criză de formă care trebuie cât mai curând stopată dacă vrem ca la Motru să mai existe fotbal de Divizia B”.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri