SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-09-27 > “Au fost preocupaţi mai mult de contractele lor”
CONFERINŢĂ
“Au fost preocupaţi mai mult de contractele lor”
de Adrian IOSUB, Cătălin NICOLA
Aparut in ziua de Luni 27 Septembrie 2004
“Au fost preocupaţi mai mult de contractele lor”• Mircea Rednic s-a arătat foarte dezamăgit de evoluţia elevilor săi în partida cu FCM Bacău

Atmosfera de la conferinţa de presă care a urmat partidei de sâmbătă seara a fost una deosebit de tensionată. Antrenorul Mircea Rednic a fost foarte dur în ceea ce priveşte jucătorii Universităţii, acuzându-i că au fost cu gândul mai mult la contracte, decât la jocul cu moldovenii: “Au fost probleme săptămâna aceasta (n. r., săptămâna trecută). Jucătorii au fost mai mult preocupaţi de contractele lor. Sigur, le dau şi dreptate, dar în primul rând ar fi mai bine să joace. Cu unii am avut destulă răbdare. Să ai atâtea ocazii şi să nu reuşeşti să înscrii! Eu îi pregătesc să aducă mingea în faţa porţii. De acolo e vorba de valoarea lor. Nu vreau să dau nume, dar toţi au greşit. M-am săturat să se spună că e vina mea. Dar ce vreţi să fac, să o bag eu în poartă?”. Cu toate acestea însă, “Puriul” a considerat că jocul Universităţii a fost unul destul de reuşit: “E al treilea meci în care echipa a jucat. Nu pot să le reproşez că nu au jucat. La începutul partidei ne-am creat două ocazii clare de gol. Au mai fost cel puţin cinci ocazii mari în repriza a doua”.

“Cum am venit eu, nu s-au mai plătit contractele”

Rednic a acuzat voalat şi conducerea Universităţii, spunând că, o dată cu sosirea sa, contractele nu s-au mai plătit: “Credeţi că jucătorii au fost cu gândul la meci până nu şi-au rezolvat problemele financiare? Le-am zis că sunt cu ei, sunt de acord, e normal să li se rezolve problemele financiare. Sunt surprins că până acum toate contractele au fost plătite, iar cum am venit eu nu se mai plătesc contractele. Prime nu se iau şi totuşi cred că jucătorii ar merita să ia. Ăştia sunt fotbaliştii, îi interesează banul, nu sunt profesionişti. Ei nu au nici o responsabilitate. Antrenorii sunt de vină”, a concluzionat “Puriul”, vădit supărat pe toată lumea după semieşecul în faţa băcăuanilor.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri