SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-06 > Victimele Braşovului
Antrenament
Victimele Braşovului
de ADRIAN IOSUB
Aparut in ziua de Miercuri 06 Octombrie 2004
Victimele Braşovului• Nu mai puţin de patru “alb-albaştri” au lipsit de la antrenamentul de ieri-dimineaţă, toţi din cauza unor accidentări căpătate în partida cu FC Braşov

Deşi antrenamentul de ieri-dimineaţă al Universităţii trebuia iniţial să se desfăşoare în Parcul “Nicolae Romanescu”, managerul general Pavel Badea a schimbat locaţia în ultimul moment, acesta alegând pista stadionului “Ion Oblemenco”. “Bădiţă” a avut la dispoziţie la şedinţa de pregătire un lot destul de subţire, de doar 14 jucători de câmp şi trei portari. Sub comanda acestuia s-au pregătit Guso, Bănică, Tătaru, Dobre, Jovanovic, Mutică, Buhuş, Frunză, Cl. Tudor, Preda, Bundea, Luţu, Hoban, Vigariu, Stoianof, Borbely şi M. Ilie. Nu au fost prezenţi M. Iordache, Daouda, Murgan şi Njock, toţi patru urmând un program separat, stabilit de doctorul Claudiu Stamatescu, din cauza unor contuzii suferite în urma jocului foarte dur practicat de braşoveni în partida de duminică. Nu se cunoaşte încă gravitatea accidentărilor, fotbaliştilor urmând să le fie monitorizată evoluţia stării de sănătate în zilele următoare. Pe lângă aceştia, au mai lipsit Pleşan şi Moţi, convocaţi la echipa naţională de tineret, şi brazilianul Rubenilson, învoit până mâine pentru a-şi rezolva unele probleme personale în Belgia. Şedinţa de pregătire a fost una cu caracter fizic, jucătorii alternând seriile de alergare de pe pista stadionului “Ion Oblemenco” cu şedinţe de stretching. Fotbaliştii s-au aflat ieri în semicantonament.

 

Trei “alb-albaştri” s-au antrenat separat

A doua şedinţă de pregătire de ieri s-a desfăşurat pe “Oblemenco II”. Faţă de antrenamentul de dimineaţă, singurele modificări din lot au fost apariţiile lui Njock, Murgan şi Daouda, care au avut un program separat. Badea l-a chemat şi pe I. Iordache, de la Universitatea II, în urma evoluţiilor bune ale acestuia din ultimul timp. Managerul general a pus accentul pe o cât mai bună posesie a balonului, într-o “miuţă” zece contra cinci.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri