SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-09-27 > “V-am făcut, blatiştilor!”
PANDURII TG. JIU
“V-am făcut, blatiştilor!”
de MONALISA POPESCU
Aparut in ziua de Luni 27 Septembrie 2004
 “V-am făcut, blatiştilor!”• După hora bucuriei încinsă pe teren la finalul jocului, din tabăra gorjenilor s-au auzit strigăte de fericire, dar şi acuzaţii la adresa oaspeţilor

Ne-am impus într-o manieră categorică jocul şi cred că scorul trebuia să fie mai mare în favoarea noastră, pentru că am avut ocazii multe.

Emil Săndoi

 

PANDURII (1) - (0) PETROLUL

 

A marcat: Vancea ’60

 

Stadion: “Municipal”, spectatori: 6.000

 

PANDURII

Lung - Bogoi, Crăciunescu, Trofin - Popete, Vancea, Neguţ, Ursu (Arcanu ’75) Ştefan - Vintilescu, Bucă (Scarlat ’58)
Antrenor Emil Săndoi

 

PETROLUL

Miron - Bar, Neagu, Grigore, Fodor, Marinescu - Mihart (Oprea ’61), Paraschiv (Pîrşe ’61), Preda, Irimescu (Ene ’75) – Costescu
Antrenor Virgil Dridea

 

Arbitri: Dan Lucian (Aiud) - Eugen Pîrvulescu (Mediaş), Florin Stănescu (Bucureşti)
Observator: Mircea Neşu (Oradea)

Cartonaşe roşii: I. Ştefan ’40, Scarlat ’90 / Marinescu ’45

 


 

Cu Nica încă nerefăcut după operaţia suferită la început de sezon, cu Scarlat resimţind încă accidentarea, însă în formă măcar pentru o repriză, cu multă ambiţie şi concentrare din partea întregii echipe, “pandurii” au reuşit sâmbătă să se impună clar, în faţa fostei divizionare A Petrolul. “Am jucat meciul acesta la fel ca pe toate celelalte de până acum, dar ne-am impus într-o manieră categorică jocul şi cred că scorul trebuia să fie mai mare în favoarea noastră, pentru că am avut ocazii multe”, considera după meci antrenorul Emil Săndoi. Partida a fost dominată până la final de gorjeni, iar Petrolul n-a arătat prea mult din echipa care până acum a câştigat la scor toate confruntările. După o serie de ratări ale lui Vintilescu şi Vancea, incidentul din faza în care Bucă a scăpat către poarta adversă, dar a fost faultat de Fodor, a marcat unul dintre momentele psihologice ale întâlnirii. Arbitrul Dan Lucian l-a eliminat în faza respectivă pe Iulian Ştefan. Intrat pe teren să îşi liniştească fotbaliştii, Emil Săndoi a fost şi el trimis în tribună de arbitrul pe care şeful CCA, Ion Crăciunescu, venise special să îl vadă la lucru. După meci, tehnicianul oltean chiar a considerat că a făcut un lucru bun, intrând pe gazon, deşi acţiunea sa nu a fost regulamentară: “Eliminarea mea a fost regulamentară. Dar am intrat din dorinţa de a-mi tempera jucătorii, pentru că n-aş fi vrut să apară momente neplăcute pentru toţi. Intenţiile mele au fost cât se poate de bune, iar singura problemă acolo a fost că am încălcat regulamentul, deoarece nu aveam voie să intru în teren. Poate că până la urmă am făcut bine, chiar cu sacrificiul de a sta în tribună, pentru că s-au liniştit toate lucrurile”. Şi partea a doua a jocului a fost dominată de formaţia Pandurii Tg. Jiu, iar introducerea lui Scarlat s-a dovedit a fi benefică. Forma bună în care a fost Vancea şi inspiraţia lui Scarlat de la faza golului au adus bucuria în tribunele “Municipalului” din Târgu Jiu, mult mai animate şi mai zgomotoase cu ocazia acestei partide. La finalul meciului, “pandurii” au sărbătorit îndelung acest succes, însă au trimis şi câteva săgeţi otrăvite înspre oaspeţii lor, ca de exemplu: “V-am făcut, blatiştilor! Învăţaţi să jucaţi şi pe teren”.

 

Vancea, eroul zilei la Tg. Jiu

La finalul partidei, omul care a adus cele trei puncte gazdelor s-a arătat extrem de mulţumit de jocul formaţiei, dar şi de reuşita sa. “Eu n-am mai jucat de mult aşa bine, mai exact din primii doi ani când am evoluat la Extensiv. După aceea am suferit o accidentare, iar acum am revenit în Divizia B. Am muncit mult, zic eu, dar e o victorie meritată şi vor să mai fie multe altele”, a declarat Robert Vancea, care a avut mai multe ocazii de a înscrie în acest joc.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri