SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-12-02 > VOCEA CITITORULUI
VOCEA CITITORULUI
Aparut in ziua de Joi 02 Decembrie 2004

Ion Dobriţoiu: “Părerea mea, ca şi a multor altor oameni, este că trebuie aduşi jucători buni în iarnă. Trebuie să scăpăm de câţiva fotbalişti din lotul actual, care nu au valoare de divizia A: Vigariu, Mircea Ilie, Borbely, Baştină. Îl rog pe această cale pe domnul Adnan Guso (cel mai bun portar din România) să nu părăsească Universitatea. Guso valorează cât o întreagă echipă. Totodată, vreau să rămână actualul antrenor, Pavel Badea, care a demonstrat că ţine la această grupare. Domnule Solomon, faceţi repede ceva pentru această echipă. Toţi oltenii au încredere în dumneavoastră. Este păcat să dispară o formaţie care este de peste 40 de ani în divizia A. Suporterii să se unească şi să susţină această echipă cum au făcut-o la meciul cu Dinamo. Numeroşi jucători din lotul actual ar trebui să nu părăsească Bănia: Guso, Frunză, Dobre, Buhuş, Luţu, Moţi. Mai sunt şi alţii, dar aceştia sunt cei mai importanţi. Plătiţi restanţa, pentru a nu-l pierde pe Frunză!”.

Claudiu Dina: “Ce se petrece în acest moment la Craiova mă înspăimântă. În ritmul ăsta al nostru, divizia B ne aşteaptă cu porţile deschise. Pe cine mai interesează dacă luăm Cupa României? Ne îmbătăm cu apă rece! Credeţi că vom fi lăsaţi să câştigăm cupa dacă echipa retrogradează? Vă daţi seama ce impresie îşi fac cei de la UEFA dacă echipa câştigătoare a cupei în România retrogradează în divizia B? Intrăm în istorie. Nu ştiu câte echipe au trăit povestea asta. Am mai auzit să joace în finală o echipă din divizia B şi să se califice în cupele europene, dar de una în situaţia Craiovei (dacă eventual va câştiga finala), nu am mai auzit. Oricum, Universitatea este obişnuită ca în fiecare an să scrie câte o pagină de istorie. Din păcate, tot mai des în mod negativ”.

Marius Golescu: “Bundea ăsta e lipsit de modestie. Nu joacă mai nimic în campionatul ăsta şi l-am văzut cam iritat când dă interviuri. Nu-i plac întrebările indiscrete ale ziariştilor. Păi, ce vrea el, să fie ţinut în puf când echipa retrogradează?! Aşa ceva n-o să se întâmple niciodată la Craiova. S-a demonstrat: când joacă fotbal şi câştigă, fotbaliştii Universităţii sunt cei mai răsfăţaţi din ţară, dar când pierd, ce vor? Să fie întâmpinaţi tot cu miere? Aşa ceva nu se poate”.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri