SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-12-02 > EXTRA FOTBAL
EXTRA FOTBAL
Aparut in ziua de Joi 02 Decembrie 2004

Doroftei, cetăţean de onoare al Călimăneştiului

 

BOX. Leonard Doroftei va petrece, din 8 decembrie, câteva zile de odihnă împreună cu familia în staţiunea vâlceană Călimăneşti-Căciulata, urmând să fie cazat la pensiunea Internaţional din localitate. Primarul localităţii, Ilie Amuzan, îi va oferi “Moşului” titlul de cetăţean de onoare al localităţii. “Poate pentru Doroftei titlul de cetăţean de onoare al Călimăneştiului nu înseamnă mare lucru, dar pentru noi este o mare onoare. Toţi localnicii au ţinut pumnii strânşi pentru el în momentele de vârf ale carierei sale”, a declarat Amuzan. (A. G.)

 

Slatina din nou gazdă

 

HANDBAL (F). Al treilea turneu al Campionatului Naţional de Handbal pentru junioare III, competiţie la care participă echipele Gilortul Târgu Cărbuneşti, LPS Slatina, CSS Drobeta Turnu Severin, Olimpic Turnu Severin, LPS Târgu Jiu şi CFR Craiova, va avea loc în perioada 10-12 decembrie în sala LPS din Slatina. După primele două turnee disputate, pe primul loc al clasamentului se află formaţia CSS Drobeta Turnu Severin, cu zece victorii din tot atâtea meciuri disputate, urmată de LPS Slatina, cu opt victorii. (G. T.)

 

Sărbătorite în cantonament

 

HANDBAL (F). Aflate în cantonament la Complexul Naţional Sportiv Piatra Arsă, sportivele de la Oltchim Rm. Vâlcea le-au sărbătorit pe Andreea Dospin şi Andreea Tâlvâc, care şi-au aniversat onomastica. Cele două au făcut cinste cu suc şi bere, însă au fost servite doar cu… compot de ananas. Cea de-a treia Andree din lotul Oltchimului, Oana Manea, a fost felicitată în cor de coechipiere prin telefon, pivotul echipei fiind în cantonament cu naţionala, urmând să participe cu reprezentativa României la Europene. Oltchim va sta în cantonament până pe 12 decembrie, singurele jucătoare care lipsesc fiind Adina Meiroşu (accidentată), Manea şi Durac (plecate la naţională). (A. G.)


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri