SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-29 > Mai mult sex decât fotbal
Antrenament
Mai mult sex decât fotbal
de Cătălin NICOLA
Aparut in ziua de Luni 29 Noiembrie 2004
• Managerul Universităţii, Pavel Badea, consideră că randamentul slab al unora dintre jucători se datorează faptului că înaintea desfăşurării unei partide de fotbal ei întreţin mai multe raporturi sexuale decât ar fi cazul. Acesta a avut o izbucnire nervoasă în timpul antrenamentului de ieri, desfăşurat pe terenul sintetic de la cantonamentul din Lunca Jiului.

Fotbaliştii “Ştiinţei” nu au beneficiat de vreo zi liberă după egalul obţinut la Galaţi, pentru că miercuri vor avea de apărat, la Piteşti, în Cupa României, avantajul de un gol dobândit în partida retur. Managerul Universităţii, Pavel Badea, a convocat ieri la cantonament toţi jucătorii valizi pe care-i avea la dispoziţie. Titularii din partida cu Oţelul au avut un program de pregătire separat de restul lotului, aceştia făcând uşoare alergări de recuperare, în urma efortului depus la Galaţi. Ei vor intra în program normal începând de astăzi, când Universitatea va susţine o singură şedinţă de pregătire, de la ora 15, după care se va intra în cantonament în vederea întâlnirii cu FC Argeş, ce contează pentru returul sferturilor de finală ale Cupei României.

Badea şi-a atacat elevii

Rezervele Universităţii împreună cu ceilalţi fotbalişti din lotul “Ştiinţei” care nu au intrat în vederile lui Badea pentru întâlnirea de la Galaţi s-au pregătit normal, pe terenul sintetic de la cantonamentul din Lunca Jiului. Managerul Universităţii a fost supărat din cauza atitudinii din timpul şedinţei de pregătire a unor jucători şi le-a reproşat acestora că nu pot alerga pentru că îşi consumă energia în timpul partidelor de amor: “Nu sunteţi în stare să alergaţi! Aşa se întâmplă dacă puneţi mai mult suflet în partidele de sex, decât în cele de fotbal. O să vă eliminaţi singuri”.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri