SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-29 > Au ratat apropierea de lider
DIVIZIA B2 - Derbiul de la Târgu Jiu al oltenilor a rămas nedecis
Au ratat apropierea de lider
de MONALISA POPESCU
Aparut in ziua de Luni 29 Noiembrie 2004
Au ratat apropierea de lider• Fotbaliştii lui Emil Săndoi n-au reuşit să obţină victoria şi vor resimţi în pauza competiţională amărăciunea acestui semieşec.

 

  PANDURII TG. JIU (1) - (1) BUILDING VÂNJU MARE

 

Stadion “Municipal”, spectatori 4.000

 

Au marcat: Lăpădat ’34, Poenaru ’14

 

PANDURII

 

Bălăeţ - Bogoi, Crăciunescu, Trofin - Bertea (’74 Bucă), Vancea (’76 Rădoi), Neguţ (’60 Scarlat), Ursu, I. Ştefan - Vintilescu, Lăpădat
Antrenor Emil Săndoi

 

BUILDING

 

Zdrîncă - Gădăleanu, Băbaş, Cită - Niţu, Drăcea (’77 Schinteie), Donoată (’88 Oprea), Poenaru, Făget - Ciochină, Enescu (’83 Lăţea)
Antrenor Dumitru Bălu

 

Eliminaţi: I. Ştefan ’74 / Lăţea ’90

 

Arbitri: O. Haţegan (Arad) - S. Caia (Timişoara), M. Albon (Cluj)
Observator: Gh. Moise (Bucureşti)


Fotbaliştii de la Building au răzbunat înfrângerea din Cupa României şi au încurcat “pandurii” în campionat

 

Supărare mare în tabăra echipei gorjene Pandurii după meciul cu Building, dar nu pentru toată lumea. Poate paradoxal, unul dintre oficialii gorjeni era fericit după acest rezultat, deşi nu a explicat motivele. Este vorba de responsabilul cu delegaţiile oficiale al echipei din Târgu Jiu, Pompiliu Popete, care a fost taxat de antrenorul Emil Săndoi atât la finalul meciului, cât şi la conferinţa de presă. Dacă jucătorii şi tehnicianul formaţiei aveau lacrimi în ochi pentru că n-au reuşit să se impună în faţa oaspeţilor şi a arbitrului arădean, care i-a “îngălbenit” pe fotbalişti în primele minute de joc, Popete se amuza copios la lojă pentru faptul că Săndoi fusese chemat de spectatori undeva la marginea terenului. Antrenorul gorjenilor a fost nemulţumit de faptul că elevii săi au primit patru cartonaşe galbene în primele 15 minute de joc. “Pandurii” s-au văzut conduşi pe tabelă încă din minutul 14, când Poenaru a trimis de la opt metri pe lângă Bălăeţ. La doar patru minute, Vintilescu a avut ocazia egalării, dar a trimis cu capul din şase metri în braţele lui Zdrîncă. După alte ratări ale lui Ştefan şi Lăpădat, ultimul a avut ocazia să îşi prezinte din nou obişnuitele tumbe care însoţesc de regulă marcarea unui gol. Lăpădat a reuşit egalarea cu ajutorul lui Vintilescu în urma unei faze ce a pornit de la cel mai bun jucător al gorjenilor, Bertea, care a colaborat foarte bine cu Ştefan.

Gol al “pandurilor” anulat de arbitru

Iulian Ştefan chiar reuşise să înscrie anterior, dintr-o pasă a lui Vintilescu, dar golul fusese anulat de arbitrul Haţegan pe motiv de ofsaid. În repriza secundă, “pandurii” au continuat să atace, dar Vancea, Ştefan, Lăpădat şi Vintilescu n-au reuşit să îl învingă pe portarul Zdrîncă. În ultimele 15 minute, echipa din Tg. Jiu a rămas în zece oameni, după ce Ştefan a văzut al doilea cartonaş galben. În ultimul minut de joc, egalitatea din teren a numărului de jucători ai fiecărei formaţii s-a restabilit prin eliminarea, din acelaşi motiv, a lui Lăţea, care mai primise un cartonaş galben pentru proteste în prima repriză, când se afla pe banca de rezerve. Cel mai tânăr fotbalist de pe teren, Enescu, de la Building, a avut în minutul 81 cea mai mare ocazie a echipei sale: el a scăpat singur cu Bălăeţ, dar a şutat în portarul gorjean.

 

 

Săndoi crede în promovare

Cu toate că nu a câştigat acest meci, formaţia Pandurii rămâne în calcule pentru promovare, mai ales că şi contracandidatele au făcut paşi greşiţi în ultima etapă. “Eu cred că putem în continuare să tragem la promovare, deşi am avut acest semieşec pe teren propriu. Să nu uităm că şi celelalte contracandidate au făcut paşi greşiţi. E normal să se întâmple în fotbal şi astfel de lucruri”, a afirmat Emil Săndoi.

 

Ponta a purtat ghinion “pandurilor”

Prezent pentru prima dată la un meci de fotbal al echipei din Târgu Jiu, Victor Ponta a luat loc la loja oficială, alături de alţi PSD-işti de frunte ai judeţului: subprefectul Marius Vlaicu şi preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu. Înaintea partidei, Victor Ponta, care a venit la stadion însoţit de preşedintele clubului gorjean, Marin Condescu, îşi exprima speranţa că nu va purta ghinion gorjenilor. Preşedintele Marin Condescu s-a arătat şi el extrem de supărat la final, când a intrat în vestiarul echipei pentru prima dată la un joc din acest tur şi l-a certat pe Iulian Ştefan, care şi-a lăsat formaţia în zece oameni pe final de meci, ameninţându-l chiar cu excluderea din lot.Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri