SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-09-26 > Egali cu rezervele Bacăului
Primul gol al lui Rubenilson (dreapta) nu a ajutat “Ştiinţa” să câştige
Egali cu rezervele Bacăului
de CĂTĂLIN NICOLA, ADRIAN IOSUB
Aparut in ziua de Duminica 26 Septembrie 2004
Egali cu rezervele Bacăului  • Universitatea afundându-se şi mai mult în nisipurile mişcătoare ale retrogradării

UNIVERSITATEA CRAIOVA (1) - (1) FCM BACĂU

 

Au marcat: Rubenilson ’42, Tănasă ’43

 

UNIVERSITATEA

Antrenor: Mircea Rednic
Guso Daouda Murgan (’51 Vigariu) Mutică Buhuş (’73 Luţu) Bundea (’40 L. Dobre) Pleşan Frunză Iordache Rubenilson Njock

 

FCM BACĂU

Antrenor: Cristi Popovici
Bogdan Croitoru David Bojescu Goian Fl. Ganea Matei (’83 Petcu) Răducan (’79 Cursaru) Trofin Gheorghiu (’89 Isac) Tănasă

 

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

 

ARBITRI: Augustus Constantin (Rm. Vâlcea) – Aurel Oniţa (Constanţa), Ionel Popa (Paşcani). Rezervă Zoltan Erdei (Slatina)

 

OBSERVATORI: Doru Neagu (Bucureşti), Nicolae Grigorescu (Timişoara)

 

CARTONAŞ GALBEN: Bundea ’38, Trofin ’16, Ganea ’51, Tănasă ’56, Croitoru ’78

 


 

Puţini spectatori au venit sâmbătă seara pe “Ion Oblemenco” pentru a urmări la lucru Universitatea Craiova, vremea nefavorabilă şi rezultatele din ultimul timp ale echipei determinându-i pe aceştia să se aşeze poate doar în faţa televizorului. Elevii lui Mircea Rednic s-au instalat în jumătatea adversă încă din startul partidei şi au ameninţat poarta apărată de Bogdan prin Rubenilson, Pleşan şi Mutică, care au ratat de puţin ţinta. Jocul apatic al gazdelor a fost contracarat cu uşurinţă de apărarea băcăuană, bine condusă de Goian. În minutul 42, Buhuş a şarjat pe dreapta, a şutat, Bogdan a respins în faţă şi “Rubi” a reuşit să împingă balonul în plasă, marcând pentru prima oară pentru “Ştiinţa”. Avantajul “alb-albaştrilor” nu durează decât un minut, pentru că băcăuanii egalează prin Tănasă. În minutul 68, Njock a ratat incredibil, cu capul, de la numai patru metri, după o centrare a lui Frunză. Peste câteva minute, Rubenilson avea să-l imite pe camerunez, ratând cu nonşalanţă. Elevii lui Cristi Popovici au venit cu lecţia bine învăţată şi au obţinut ce şi-au propus, dar, pentru aceasta, în partea a doua, oaspeţii au renunţat la faza ofensivă, au omorât spectacolul şi le-au tăiat din faşă acţiunile gazdelor. Chiar dacă au avut o posesie mai bună a balonului, “alb-albaştrii” au jucat haotic, fără nici un orizont. Supărat pe evoluţia lui Bundea, Rednic l-a înlocuit cu L. Dobre. De remarcat că acesta a avut o evoluţie peste media echipei, chiar în ziua când a împlinit 26 de ani. Finalul partidei i-a găsit pe “juveţi” în atac, dar, cu toate acestea, ei nu au reuşit golul mult aşteptat al descătuşării. După opt etape, Universitatea se află la un alarmant minus cinci la adevăr. Jucătorii, înainte de meci, îşi cer banii pe contracte, în loc să se concentreze asupra meciului. Putem concluziona că “juveţii” au făcut egal cu rezervele Bacăului, formaţia moldavă suferind multe transformări la începutul acestui sezon, majoritatea componenţilor săi fiind cooptaţi de la tineret. Este clar, toate echipele care vin la Craiova au învăţat slăbiciunile grupării din Bănie. Tehnicienii lor ştiu că printre “juveţi” nu există jucători capabili să finalizeze şi vin să se apere şi să obţină cel puţin un punct. Universitatea se află în continuare în zona nisipurilor mişcătoare ale retrogradării.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri